Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan férfivel, akinek viszonylag vékony alakja van, olyasmi, ami az alábbi képen? Nekem 28 évesen van ilyen alakom.
2020. nov. 7. 20:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem, mert nem jönnek be az ilyen testalkatú férfiak.
23 szavazat
1/9 anonim válasza:
Abszolút, nem mindenki szereti a kétajtós szekrényeket.
2/9 anonim válasza:
Én is abszolút ismerkednék ilyen alakú férfivel. Ha vállban egy leheletnyivel(!) erősebb lenne, akkor számomra maga volna a tökély. Nem szeretem a naygdarab pasikat.
3/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, ilyesmi a párom is.
4/9 anonim válasza:
Azért a képen látható forma után nem a nagydarab jön
5/9 anonim válasza:
#4: lehet, de én is vékony vagyok és a vékonyabb fiúk jönnek be.
6/9 anonim válasza:
Teljesen jo, ezt meg nem is mondanam kimondottan vekonynak, legalabbis vannak ennel sokkal vekonyabb sracismeroseim.
7/9 anonim válasza:
Karra nem ártana kicsit gyúrni, de amúgy a felsőtesttel nincs semmi baj
8/9 anonim válasza:
Nem a kedvenc alakom, túl vékony az ízlésemnek. De kizáró ok sem lenne ha amúgy bejön a srác, szóval ismerkednék.
9/9 anonim válasza:
Uhh igen :D De csak ha van 190 centi mellé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!