Van itt olyan 30 év feletti budapesti vékony, alacsonyabb hölgy aki szívesen ismerkedne egy ilyen férfivel komoyabb kapcsolat céljából? Többi 👇👇👇
43 éves!😲😲
172cm magas, 68kg, barna hajú és szemü!
Sportos,humoros,gyengéd,
határozott,magabiztos,segítőkész,tisztelettudó,őszinte,családcentrikus,akinél nem akadály hogy a másik félnek is van gyermeke, és gyermekszerető is!
Utazást,kirándulást,közös programokat kedvelő,és aki szeret főzni is!
Biztos munkahellyel rendelkezik a közalkalmazotti szférában!
És van egy tenyleg gyönyörű (nem azért mert az övé😁😉) 16 éves lánya!
Szóval ismerkednétek ilyen ferfival?
Szerencsétek van!
Itt vagyok!😁😂
Ha gondoljátok írjatok privátban vagy skypon! (Ujpest04attila)
Szép napot kívánok minden kedves hölgynek!
Ezek a a tulajdonságok mind nem a ti esetetek??? Wow....🥰
Annak a 15 lánynak, aki a "nem az esetem" opcióra szavazott üzenném, hogy ugyanitt
határozatlan, kevésbé magabiztos,NEM segítőkész,NEM tisztelettudó,NEM őszinte,NEM családcentrikus férfi keresi párját,akinél akadály hogy a másik félnek is van gyermeke, továbbá NEM gyermekszerető IS!
Ja és....
Utazást,kirándulást,közös programokat NEM kedvelő,és aki NEM szeret főzni is!
Nem rendelkezik biztos munkahellyel közalkalmazotti szférában!
És NINCS egy tenyleg gyönyörű (nem azért mert NEM az övé😁😉) 16 éves lánya!
Kedves 4es!
Ez jól esett!
6# Csak semmi hálálkodás. Túl modorosan udvarolsz. A mai lányokat nem ezek érdeklik
Őszinte? Gyengéd? Ki akar gyengéd férfit? Ennek a referenciáját látjuk megteremtődni? Nem. Na ugye.
(Aki most felindulva kezdene győzködni arról, hogy márpedig de, az vessen egy pillantást a szavazás eredményére)
Én nagyon drukkolok neked, nálam csak egy évvel vagy idősebb. De én is elég sok smileyt szoktam használni, ez totálisan személyiségfüggő, azért mert egyessel kezdődik a személyi számunk, miért ne használhatnánk amennyit akarunk? :D
Nem lehet mindenki tipikusan besavanyodott gykuser, nem? :P :)
Hajrá-hajrá! :)
8-as igazad van!😁😁😁😁😁😁😁
Haladunk a korral!
Elrontott a lányom és a keresztfiam!🤣🤣
Jobb lenne munka után ledöglenék es nem érdekelne semmi? Stb stb.
Lehet kiprobálom!🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!