Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy pasi 167cm magas és emellé 58kg akkor nagyon vékonynak tartanátok?Ha igen akkor mennyit kéne izmosodnia?
Ilyen kérdésnél képet nem lehetne linkelni, hogy mégis milyen testalkatod van? 2 számból nem tudom megállapítani.
Ha abból indulok ki, hogy magasabb, de könnyebb vagyok nálad, akkor végülis annyira csak nem vagy vékony. Viszont nem is egy női testalkattal kéne összehasonlítani, de kép nélkül nem tudom máshogy.
Nem a sulyoddal van a gond, hanem a melysegeddel.
A konditol nem leszel magasabb.
Az egyik legjobb barátom 168 cm magas és 80 kg. Iszonyú kigyúrt.
Ja és ő sem így született, középiskola idején volt 50 kg körül is. Csak edzeni kezdett 20 éves korunk körül és most 5+ év alatt ide jutott. Az alacsonyabbaknak általában könnyebb kigyúrniuk magukat, mint egy 2 méteresnek.
Szóval szerintem ha tényleg izmos akarsz lenni (nem csak "sportos", szálkás), akkor hosszú távon lehet a 80 kg a cél, persze ez ilyen 3-4 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!