Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az élet szándékosan kibabrált velem, amiért magas lettem, de sehogy sem tudok izmosodni?
Igen.
Minden évben kisorsol az Élet pár nevet az alábbi alkati kategóriák szerint:
- magas, vékony, izmosodni képtelen (ide jutottál sajnos te is)
- magas, vékony, izmosodni képes
- magas, átlagos testalkatú, izmosodni képtelen
- magas, átlagos testalkatú, izmosodni képes
- középmagas, vékony, izmosodni képtelen
stb
Panaszt az alábbi névre és címre tehetsz:
Nyomorult Élet
10000000235 Világegyetem, Panasz utca 1.
Hát, most tehetek róla, hogy nekem más jött be, nem ő? De megnyugtatlak, én sem jöttem be neki soha, szóval nem is akartunk egymástól soha semmit. Nem vagyunk egyformák, akkor mi lehetnénk a hupikék törpikék. :-)
Amúgy meg öcsém is hozzád hasonló alkat, legalábbis így a leírásod alapján, mondjuk rendszeresen sportol, izmosodik valamennyire, de sose lesz kétajtós szekrény, vékony alkat, magas gyerek. Épp nemrég csajozott be (és már korábban is volt barátnője, akkoriban is, amikor még egyáltalán nem volt izmos).
Nem lehet, hogy csak nem a megfelelő sportot űzöd? Vagy nem megfelelő az étrended?
Ha jól sejtem kb. 5 percen belül törlik a kérdést, ahogy a maradék 5000 magas-vékony fiúsat.
Pápá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!