Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az élet szándékosan kibabrált velem, amiért magas lettem, de sehogy sem tudok izmosodni?
A genetika csak egy dolog, nekem is van, tudod, de nem az egyetlen. Van ismerősöm, aki egy időben csak amiatt nem tudott hízni, mert gyors volt az anyagcseréje, csont és bőr volt, most már nem az. Valamennyire azért lehet segíteni a problémákon, nem a középkorban élünk.
Azért kíváncsi lennék, mi az, amivel annyira nem vagy elégedett, mondjuk ha mutatnál egy képet.
Azért én elmennék a helyedben egy szakértőhöz, hogy hogyan lehet ebből kihozni a legjobbat.
Rám zsír nem nagyon rakódik, kaptam is a cseszegetést emiatt nagyanyámtól egész életemben, hogy mennyire sovány vagyok, pedig amúgy nincs rossz étvágyam, ha nem sportolnék, izom sem lenne.
Nekem a vékonyak jönnek be a legjobban, a barátom is az.
Ne fárassz, hogy csak én látom annak, 188/65-66.
Nekem ez az alkat jön be:
[link] (ismerem a srácot 190 cm-nél magasabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!