Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az élet szándékosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az élet szándékosan kibabrált velem, amiért magas lettem, de sehogy sem tudok izmosodni?

Figyelt kérdés
Mert ha tudnék, akkor elég sok esélyem lenne a nőknél, de ha belegebedek sem megy akárhogy csinálom, így meg eléggé átnéznek rajtam.
2015. aug. 9. 12:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a felfújt izomzatú pasikat, viszont a szálkás az bejön. Szerintem megfelelő edzéssel és kajával te is tudsz szálkásodni. Egy személyi edző segítsége nem árt az első hónapban.
2015. aug. 9. 13:28
 12/30 A kérdező kommentje:

És neked mi jön be?

(mert gyanítom a te ízlésed felel meg a nők valódi ízlésének, a tesód története pedig vagy kamu vagy nem is vékony csak te látod annak)

2015. aug. 9. 13:29
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Nekem valahol a kétajtós szekrény és a sovány között van az ideális férfialkat, ami tetszik. Se nem sok, se nem kevés, de látsszon, hogy nem lusta mozogni. Egyébként én is rendszeresen sportolok, szóval annyit elvárhatok a másiktól is, amennyit én megteszek.
2015. aug. 9. 13:30
 14/30 A kérdező kommentje:
Több mint egy évig edzettem segítséggel és étrenddel, de se nem izmosodtam, se nem szálkásodtam. Pedig az utóbbi időben áttértünk arra, hogy tömegnövelés helyett kisebb szálkás izomzat legyen, de semmi.
2015. aug. 9. 13:30
 15/30 A kérdező kommentje:
Én is sokat sportolok, mozgok, mégse látszik semmi és még rosszul sem csinálom. Ilyen a genetikám, megmondták a hozzáértők is. Akkor mit csináljak?
2015. aug. 9. 13:31
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Öcsém tényleg vékony, kifejezetten sovány volt, apánkat örököltük mindketten, fogyásra vagyunk hajlamosabbak, nem hízásra, mint anyánk, szöcske volt az egyik gúnyneve, mikor felvételizett a katonasághoz, gúnyolták is, hogy mit akar ez a piszkafa alkat, aztán erőnlétben jól teljesített, megtanult az alkatának megfelelően edzeni, étkezni, és mostanra szépen összeszedte magát, az alkatának megfelelően persze.
2015. aug. 9. 13:32
 17/30 A kérdező kommentje:
Én már mindenféle edzésmóddal és étkezéssel kísérlezetem hosszú ideig, de semmi nem jött be, ugyanolyan izomtalan vékony gyerek vagyok,
2015. aug. 9. 13:34
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén, te arra gerjedsz, ha sajnáltathatod magad? De komolyan, az utóbbi egy évben legalább 200 kérdést írtál ki, amikben csak vergődtél és azt mantráztad, hogy "brühühü, milyen szar nekem, sajnáljatok lécci".

Ez a feltűnési viszketegség egyik formája, javaslom keress fel egy mentálhiginés szakembert minél hamarabb.

2015. aug. 9. 13:34
 19/30 A kérdező kommentje:
Ez nem feltűnési viszketegség, csak próbálok megoldást találni minden módon,
2015. aug. 9. 13:35
 20/30 anonim ***** válasza:
9%

Legalább hazudni ne hazudj.

Azt várod, hogy körülugráljanak és virtuálisan dédelgessenek, miközben te rinyálsz. Magasról szarsz te a megoldásra, azt is megkockáztatom, hogy valójában semmi bajod, csak már függesz ezektől a kérdésektől. Májusban 4 oldalon keresztól ecsetelem, hogyan lehetne segíteni a helyzeteden, de te végig csak kifogásokat okádtál vissza, tavaly karácsony környékén dettó és most is ez történne, ha újfent nekiállnék.

Két megoldást tudok: az egyik a pszichológus és a terápia, a másik meg a borotvapenge vagy a kötél. Válaszd a neked tetszőt, a lényeg, hogy legyen már vége ennek.

2015. aug. 9. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!