Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nem vékony, teltebb nők is el tudnak csábítani egy férfit? Vagy a pasiknak csak vékony nők kellenek? 😔
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 08:48
21/77 anonim válasza:
Hidd el, itt nem a súlyod és az alkatod a legnagyobb probléma.
22/77 anonim válasza:
Ez kb. 1%. Mindenki erre hivatkozik. Kitalálom, pajzsmirigy.
23/77 A kérdező kommentje:
Amugy en sem szeretnék vékony lenni. Borzalmasan neznek ki azok a nők,akiknek se csipojuk, se melluk se semmijuk és mint egy deszka olyanok. Egyáltalán nincs semmi vonzó az ilyen kinézetű nőkben.
Az már mas, ha gyönyörű szép formas, csipoje van, van szep melle es popsija.
2021. máj. 24. 09:49
24/77 A kérdező kommentje:
Miert mivel van problema es miert? 😯
2021. máj. 24. 09:49
25/77 A kérdező kommentje:
Azert, mert feltettem egy kérdést akkor már probléma van az agyammal? Jesszus
2021. máj. 24. 09:50
26/77 anonim válasza:
"Borzalmasan neznek ki azok a nők,akiknek se csipojuk, se melluk se semmijuk és mint egy deszka olyanok. Egyáltalán nincs semmi vonzó az ilyen kinézetű nőkben."
Minden kövér nő ezt mondja. Mi férfiak meg mást.
27/77 anonim válasza:
"Egyáltalán nincs semmi vonzó az ilyen kinézetű nőkben."
Tudod, kinek mi a vonzó. Van egy régi mondás: ne ítélj, hogy ne ítéltess. Tele vagy gyűlölettel, és így várod el, hogy veled szemben mások elfogadók legyenek?
28/77 A kérdező kommentje:
Örülhetsz, hogy neked nincs pajzsmirigy problemad 🙂
2021. máj. 24. 09:52
29/77 A kérdező kommentje:
Kedves 27, ha te a fius kinézetű nőkre gerjedsz akkor áldásom rá. 🙂
2021. máj. 24. 09:53
30/77 A kérdező kommentje:
Tele vagyok gyulolettel? Miért is? Engem is leszoltak itt jó páran nekem nem lehet velemenyem? Kussoljak?
2021. máj. 24. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!