Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nem vékony, teltebb nők is el tudnak csábítani egy férfit? Vagy a pasiknak csak vékony nők kellenek? 😔
"Fu mennyi utálatos, buta ember van itt, te jó isten."
Kezdve veled.
"Az ember feltesz egy kérdést és csak bántják, mert nem vékony."
Hogy ki bánt kit, illetőleg ki kezdte a mocskolódást, arról azért lehetne vitatkozni.
"Amugy en sem szeretnék vékony lenni. Borzalmasan neznek ki azok a nők,akiknek se csipojuk, se melluk se semmijuk és mint egy deszka olyanok. Egyáltalán nincs semmi vonzó az ilyen kinézetű nőkben." -- Ezt ki is írta? Illetve nem is tudom, ki homokozta le azt, akinek a vékony lányok tetszenek. Szóval... te csak visszakapod azt, amit adtál.
"Tele vagytok gyulolettel, undorral."
Ezt ugye magadra mondtad?
Tényleg nem tudom eldönteni, hogy te ennyire nem látod a fától az erdőt, vagy csak egyet dühöngni és gyűlölködni jöttél ide? Előítéletes, gonosz, és arrogáns vagy (mindamellett beképzelt), te vagy az, aki megvet és gyűlöl mindenkit, és akkor te panaszkodsz másokra? Igen, miután elkezdted a sarat dobálni, ne csodálkozz, ha lesz, aki visszadob. Nem tudom, hogy ez valami mentális zavar-e nálad, vagy simán csak ennyire sekélyes vagy, de tényleg ennyire nem veszed észre, hogy te mit csinálsz? Hogy dől belőled a rosszindulat, és ezután még te vagy felháborodva azon, ha valaki nem nyal be neked?
Tudod, én testalkattól függetlenül inkább egy olyan nővel lennék, akiben van szemernyi jóindulat, és nem azt nézi betegesen, hogy a másikra hol tudna rosszat mondani.
Sok teltebb nő írt ide, és pár kósza trolltól eltekintve mindenhol pozitív volt a kommentelők visszajelzése. Szerinted nálad miért nem? Nem az alkatod, hanem a természeted miatt. A ronda belső ugyanis elcsúfít. Úgysem fogod ezt megérteni, mert ahhoz túl kevés vagy fejben, és túl sok benned a rosszindulat, de TALÁN... egyszer ráébredsz, hogy a sikertelenségeid kulcsa a rémes természetedben rejlik. Legközelebb mielőtt másokat becsmérelsz, előbb inkább nézz magadba! Ha pedig elkezdesz kötekedni, ne csodálkozz, ha visszakapod!
"Ilyen hosszú iromanyt nem olvasok el bocsi."
Bocsánat, elfelejtettem, hogy ez meghaladja a képességeidet.
"A fele se igaz amiket irkalsz"
Honnan tudod, ha nem olvastad el? :D
Na es ki is a bunkó? Aki csak kotozkodik?
Kerlek olvasd mar el az egesz posztot, aztan kicsit gondolkodj el magadon.
Én csak azt nem értem (nőként), ha szerinted egy vékony nő nem vonzó, akkor miért írtad ki a kérdést?
Ezek szerint te vonzónak tartod magad, ez egy sikeres párkapcsolathoz fél győzelem. Semmi nem lehet olyan vágyölő, mint amikor valaki szégyenli a saját testét. Ha meg így van több párkapcsolaton kellene túl lenned, és tudnod, hogy tudsz csábítani.
Komolyan érdekelne, hogy hány éves vagy, és volt -e egyáltalán kapcsolatod valaha, mert amiket írsz erősen ellent mondanak ennek, sőt ami a leggázabb a saját kijelentéseidnek is.
Természetesen több parkapcsolatom volt már és igen tudok csábítani.
Te hany eves vagy? Volt már kapcsolatod?
Nem hiaba nem kellesz senkinek.... Genetikai hulladek vagy.....
És en vagyok a bunkó... Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!