Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nem vékony, teltebb nők is el tudnak csábítani egy férfit? Vagy a pasiknak csak vékony nők kellenek? 😔
Kordaban van tartva a betegsegem, rendszeresen szedek gyógyszert. Nem egy dagadt nő vagyok, csupán nem vagyok vékony....
A betegsegem dietat kivan, amit be is tartok!
"Tele vagyok gyulolettel? Miért is? "
Lássuk csak....:
"Kedves 27, ha te a fius kinézetű nőkre gerjedsz akkor áldásom rá. "
"Egyáltalán nincs semmi vonzó az ilyen kinézetű nőkben."
"Kis buta. Tudod nem mindenki ilyen bunkó, mint te"
Nem az a baj, hogy kövér vagy. Sőt, még csak nem is az, hogy beteg. Sok beteg nőnek van tökéletes párkapcsolata. Itt az a baj, hogy te mindenki mást gyűlölsz a saját sikertelenségeid miatt. Gyűlölöd és lenézed azokat, akik vékonyak, és megpróbálod őket a lehető legbántóbb módon becsmérelni. Gyűlölöd azokat, akik nem neked csapják a szelet, és mondjuk akiknek jobban tetszik akár egy sportos, akár egy vékony, akár egy átlagos nő. És természetesen őket is megpróbálod a leggyomorforgatóbb módon becsmérelni. Gyűlölöd azokat, akik tudnak és akarnak tenni azért, hogy egészségesen éljenek.
Nem gondolod, hogy talán nem "mindenki más" a hibás? Nem fordult meg még a gyűlöletes kis agyacskádban, hogy talán nem milliárdnyi másik ember az oka annak, hogy te senkinek sem kellesz?
Ellenben fene mód el vagy szállva magadtól, hogy neked milyen csodálatosan vonzó alakod van. Pár perccel korábban meg hisztiztél, hogy senkinek nem kellesz. Nem érzel ebben egy rohadt nagy ellentmondást?
"Miert mivel van problema es miert? "
Ezzel a kicsinyes, és gyűlöletes hozzáállással. Nem az alakod a probléma, rengeteg nőt láttam, akik finoman szólva sem fitneszmodellek, mégis kelendőek a férfiak körében. Sőt... egyik hölgy ismerősöm 120 kiló, és 170 centi. Boldog házasságban él, van 4 gyereke, és ha nem lenne házas, tucatnyi kérője akadna. Mert egy jó humorú, kedves, jóindulatú nő, és nem egy hárpia, akinek a vérében van a gyűlölet.
Ez veled a baj, és ha valamit el akarsz érni, ezen kellene változtatnod.
... vagy gyűlölködj csak nyugodtan tovább, b*z*zz le mindenkit, akinek sportos barátnője van, kívánj pokolba mindenkit, aki egészséges és vékony, legyél dühös mindenkire, akinek normális párkapcsolata van... csak ne csodálkozz, ha még 10 év múlva is csak gyűlölködésből, zsörtölődésből, és kesergésből fognak állni a napjaid! Mert egy ilyen gonosz nő értelmes férfinek nem kell.
"Nem egy dagadt nő vagyok, csupán nem vagyok vékony...."
Jah. :D Mint Cartman. Ő sem kövér, csak erős csontozatú.
#45: big like 👍👍👍
#46: Sírok a nevetéstől. 😂😂😂
"En arrol beszéltem, ha valaki van kb 50 kg és deszka, se csipoje, se melle, se feneke se semmije... Szerintem azok a nők nem vonzók."
De, van köztük nagyon sok vonzó. 50 kiló 165-170 centihez még bőven az egészséges kategória. Ráadásul a külső nem minden. Ha járok valakivel, akkor nem pusztán egy s*ggel, meg két darab mellel járok, hanem egy személlyel. Egy emberi lénnyel, akivel szeretjük és megbecsüljük egymást. Lehet, hogy neked egy melled is nagyobb, mint neki a kettő együttvéve, de ha belőle több kedvesség, jóindulat és pozitivitás árad, akkor egyértelmű, hogy jobban fogok vonzódni hozzá.
Fu mennyi utálatos, buta ember van itt, te jó isten.
Az ember feltesz egy kérdést és csak bántják, mert nem vékony.
Gratulálok nektek!!!
Tele vagytok gyulolettel, undorral.
Még jó, hogy ti tökéletesek vagytok!
Kérdező! Ez a kérdés inkább provokatív. Te szólod le azokat, akik vékonyak, mintha ők tehetnének róla, hogy nincs párod.
Legyél önmagad és legyen önbizalmad. Találsz olyat, aki így fogad el, de ilyen hárpia viselkdeséssel ne csodálkozz, hogy nincs senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!