Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nem vékony, teltebb nők is el tudnak csábítani egy férfit? Vagy a pasiknak csak vékony nők kellenek? 😔
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 08:48
2/77 anonim válasza:
Ez a téma már ezerszer át lett rágva. Van, akiknek nem jönnek be a telt nők, van, akiknek kifejezetten a teltebb nők jönnek be, úgyhogy simán, sőt egyes férfiaknál könnyebben be tudnak vágódni.
3/77 anonim válasza:
15 éves korom óta párkapcsolatban vagyok jelenleg 45 évesen. Nem voltam vékony sosem, nem okozott gondot.
4/77 anonim válasza:
Miért ne tudnának? Tudod hány férfi meg van őrülve a telt nőkért? Én mindig is telt voltam és soha nem volt okom panaszra. Sőt, volt egy ismerősöm aki igazán kövér volt, de olyan pasijai voltak az évek alatt, hogy csak néztünk. Nyilván sok férfinak nem jön be a kövérség, ez tök oké, nem tetszhet mindenkinek, de nagyon soknak meg nagyon vonzó.
5/77 A kérdező kommentje:
Mások szerint nagyon csinos vagyok. Az arcom bájos, gyönyörű szép. A korombol siman 10 évet le tudnek tagadni.
Csak epp nem vagyok vékony. Teltkarcsu vagyok.
Van popsim, melleim, nőies csípőm.
2021. máj. 24. 08:59
6/77 anonim válasza:
Férfiként én voltam 65kg, a nő 85. Nem kellettem neki. Egyéb kérdés?
7/77 A kérdező kommentje:
178 cm magas vagyok és 100 kg
2021. máj. 24. 09:00
8/77 A kérdező kommentje:
Hosszú barna haj.
2021. máj. 24. 09:01
9/77 anonim válasza:
Próbáld ki, vagy sikerül vagy nem, vagy bejön az illetőnek a teltebb nő vagy nem.
10/77 anonim válasza:
Volt gimiben egy évfolyamtársam, aki 175 cm volt, és 75 kiló. Az iskola álomnője volt, akire a legtöbb srác epekedve vágyott. Vond le a következtetést. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!