Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 felett hogy néz ki joban egy nő? Ha duci vagy ha vékony, sportos?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 21:39
2/20 Savlekotő válasza:
Mennyire duci,mert a 20 kiló plussz v a 100 kiló 20 évesen és 60 on is gáz.
4/20 anonim válasza:
Joban.. Esetleg magyarul, ha lehetne, akkor esetleg tudnék/nánk válaszolni. Köszi!
8/20 anonim válasza:
Vékony vagy sportos? A kettő nem ugyanaz. Aztán a duci kövér, vagy van rajta 5-10 kg, mert ez sem mindegy. Jó lenne, ha tudnád mit kérdezel...
9/20 anonim válasza:
Szerintem az arany középút. 50 körül nem jó, ha valaki sovány, mert öregebbnek néz ki a korától és a bőre is jobban ráncosodik. Ha meg nagyon túlsúlyos az fiatalon sem szép meg idősen sem. Némi plusz kiló az még esztétikus, sőt ebben a korban már jellemzőbb, de minden kinézet egyénfüggő. Szerintem az is fontos, hogy milyen életmódot élt az illető, ha fiatalkorától sportolt, egészségesen élt, akkor jobban nézhet ki, mint aki sosem mozgott, mert ebben a korban már bizony megereszkedhet a nem karban tartott izomzat, akár sovány, akár kövér az illető... Ja és olyan válaszra, hogy sehogy, annak azt kívánom, hogy majd ha ő lesz 50 körül, akkor ő sem nézzen ki sehogy!!!
10/20 anonim válasza:
Vékony, mellé pici ráncfelvarás, szilikonos mellek. Nyami. Én hiába vagyok sokkal fiatalabb ilyen nőkről csak álmodozni tudok sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!