Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 felett hogy néz ki joban egy nő? Ha duci vagy ha vékony, sportos?
Lehet látni sok olyan képet, ahol 40 feletti nők mutatják meg magukat túlysúllyal és utána lefogyva, sportosabban.
Én azt vettem észre, hogy mikor volt rajtuk tetemesebb súlyfelesleg (azért nem 300 kilósra gondolok), de valóban molettebbek voltak, akkor feszesebb volt a bőrük és fiatalabbnak tűntek. Miután leadtak 20-30 kg-ot, az alakjuk ugyan csinosabb lett, de a bőrük ráncosodott és valahogy idősebbnek tűntek. Persze lehet itt csak arról van szó, hogy túl sokat kellett leadniuk és
A bőrük ezt már nem bírta követni.
Én sosem voltam különösebben túlsúlyos. 170 magas vagyok kb és 65 kg nálam ez a maximum, efölé nem akarok menni, ezzel a súllyal még nem vagyok molett sem, de 10-et szívesen leadnék. Nem azért, mert szükséges, de nekem az 55 kg állt legjobban.
Az még talán nem ártana a bőrömnek.
Ha magyar szövegkörnyezetben nem tudsz egy szót értelmezni egyetlen betű hiánya miatt, akkor a probléma benned van. Érdekes, mások képesek voltak értelmezni.
Egyébként, hiányos szövegrésznél három pontot használunk, nem kettőt!
Ezt is tanuld meg, utána oktathatsz :)
"Joban..esetleg magyarul, ha lehetne"
Hála az égnek, nem vagyok az édesed! Rajtad kívül itt más nem pattog, én sem pattogok, esetleg jót röhögök az ilyeneken, akik attól érzik többnek magukat, hogy itt próbálják oktatni a nyelvtant.
Ez az oldal nem azért van!
Okosabb ettől nem leszel, viszont kaptál tőlem két piros pacsit. Írjál nyugodtan, adok még szívesen, ha kell!
Szeretem a nyelvtannácikat, jól le lehet vezetni rajtuk a napi stresszt.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!