Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40-50 felett hogy néz ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 felett hogy néz ki joban egy nő? Ha duci vagy ha vékony, sportos?

Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 21:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nőiesen csinos!
2021. jan. 30. 08:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy, amilyen a természetes alkata lenne, amit egy átlag egészséges életmód mellett meg tud tartani. Nekem voltak eü gondjaim és először híztam sokat, majd a tavalyi évben lefogytam 20 kilót. Örülök, de a bőröm azért nem fogadta ezt olyan jól. Most még kéne fogynom kicsit, de inkább maradok 60-64 kiló között, mert 43 évesen ez azért annyira nem buli.
2021. jan. 30. 08:54
 13/20 A kérdező kommentje:

Lehet látni sok olyan képet, ahol 40 feletti nők mutatják meg magukat túlysúllyal és utána lefogyva, sportosabban.

Én azt vettem észre, hogy mikor volt rajtuk tetemesebb súlyfelesleg (azért nem 300 kilósra gondolok), de valóban molettebbek voltak, akkor feszesebb volt a bőrük és fiatalabbnak tűntek. Miután leadtak 20-30 kg-ot, az alakjuk ugyan csinosabb lett, de a bőrük ráncosodott és valahogy idősebbnek tűntek. Persze lehet itt csak arról van szó, hogy túl sokat kellett leadniuk és

A bőrük ezt már nem bírta követni.

Én sosem voltam különösebben túlsúlyos. 170 magas vagyok kb és 65 kg nálam ez a maximum, efölé nem akarok menni, ezzel a súllyal még nem vagyok molett sem, de 10-et szívesen leadnék. Nem azért, mert szükséges, de nekem az 55 kg állt legjobban.

Az még talán nem ártana a bőrömnek.

2021. jan. 30. 09:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha már elmúltál negyven, ebből a súlyból ne fogyj. Edzeni érdemes, az feszesít, és ennek hatására még fogyhatsz is egy kicsit, de diétázni, túledzeni nem érdemes. Nem mutat ez már jól.
2021. jan. 30. 09:41
 15/20 A kérdező kommentje:

Ha magyar szövegkörnyezetben nem tudsz egy szót értelmezni egyetlen betű hiánya miatt, akkor a probléma benned van. Érdekes, mások képesek voltak értelmezni.

Egyébként, hiányos szövegrésznél három pontot használunk, nem kettőt!

Ezt is tanuld meg, utána oktathatsz :)

"Joban..esetleg magyarul, ha lehetne"

2021. jan. 30. 09:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Édesem... Tele van nyelvtani hibával a kiírásod, nekem te ne pattogj. 😊
2021. jan. 30. 12:27
 17/20 anonim ***** válasza:
9-es válaszoló vagyok, szerintem a 14-esnek teljesen igaza van! Saját tapasztalat: 48 éves vagyok, 165 cm és 60 kg. Sportolok. Mindig is mozogtam sokat. Lánykoromban 46 kg voltam, de a férjem és az ismerőseim szerint is most jobban nézek ki, mint valaha. Bár én szívesen megszabadulnék pár kilótól, de mindenkinek így tetszem, arányos a testalkatom, némileg izmos, a bőröm feszes, fiatalabbnak néznek a koromtól. Lehet, ha fogynék, vénülnék is... A sógornőm 40, most fogyott hirtelen 10 kg-ot (sajnos stressz miatt), és rögtön idősebbnek látszik. Sport, mozgás, egészséges ételek, és persze a stresszmentes lelki harmónia, ezek szépítenek.
2021. jan. 30. 15:59
 18/20 A kérdező kommentje:

Hála az égnek, nem vagyok az édesed! Rajtad kívül itt más nem pattog, én sem pattogok, esetleg jót röhögök az ilyeneken, akik attól érzik többnek magukat, hogy itt próbálják oktatni a nyelvtant.

Ez az oldal nem azért van!

Okosabb ettől nem leszel, viszont kaptál tőlem két piros pacsit. Írjál nyugodtan, adok még szívesen, ha kell!

Szeretem a nyelvtannácikat, jól le lehet vezetni rajtuk a napi stresszt.

:D

2021. jan. 30. 16:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Többieknek ment a zöld. Köszi a válaszokat!
2021. jan. 30. 16:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Kinek ez áll jól, kinek az. Ha ápolt, csinos, az mindenképpen pozitív. :)
2021. jan. 31. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!