Ciki 30 felett is hátizsákot hordani, és kislányos-sportos stílusban öltözködni?
Nem kellett eddig törődnöm a ruhatárral, bicajjal jártam dolgozni, amúgy csak túrázni és kutyázni tettem ki a lábam, ráadásul sokat örököltem a 10 évvel fiatalabb húgomtól, most viszont városi multi közegbe kerülök irodai beosztásba.
Nincsenek igazi nőies ruháim, csak a páromnak veszek fel szoknyát és pár érzéki darabot, elvből is.
Visszatetsző szerintetek középkorúságba lépő nőtől a farmer-shirt-sportosabb cipő-hátizsák kombo?

35 éves vagyok és jelenleg egy denevérszárnyas hátizsákkal járok munkába. Kosztümhöz is magammal vinném már csak azért is, ha jól rémlik a táskákra nem szokott kitérni a munkahelyi dresscode :D
Egyébként meg a hatizsák sokkal egészségesebb a gerincnek mint egy jól megtömött félvállas retikül.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Nem találkoznék ügyfelekkel, csak a kollégákkal, és úgy tudom, mindössze a túl rövid / sokat mutató eseteket tiltja a dresscode, és nem írja elő az elegáns, üzleties, vagy konkrétan blúz-szoknya viseletet.

Szerintem nem ciki. Igazából ha illik a stílusodhoz az adott hátizsák például, akkor teljesen okés. Illetve a sportos stílus sem baj, mondjuk én a nagyon rövid farmernadrágokat, nadrágokat nem nagyon tudom elképzelni 30+ nőkön. Mármint, számomra fura.
Viszont munkába... hát, igazából változó, hogy hol mit követelnek meg, de én pl. irodába nem húznák fel farmert. Mármint, valamilyen más anyagból való nadrágot inkább, nem kell feltétlen szoknyának lennie (ha nem követeli meg a dress code).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!