Szerintetek ciki május közepén a téli sportos kabát? 5 napra elutazom Csehországba, és esős idöt,10-13 fokot jósolnak. , nem szeretnék egész nap a szálláson gubbasztani, viszont fázni sem akarok.
Figyelt kérdés
2019. máj. 14. 09:04
1/6 anonim válasza:
Dehogy ciki, elég kaki idő van. Hiába van május közepe, ha hideg van, akkor fel kell öltözni.
2/6 anonim válasza:
Nem ciki. Reggel 6 fok volt, szövetkabátban jöttem, és örültem, mert mások kis falatnyi, vékony dzsekikben megfagytak :D
3/6 anonim válasza:
Saját egészségeddel meg komfort érzeteddel törődj. Vedd fel nyugodtan. Én ma [link] kabátban jöttem el otthonról és nem bántam meg.
4/6 cameronmonaghanbabee válasza:
Nem ciki.
De amit az utolsó linkelt az már túlzás. Én még hóban sem hordok olyan hosszú kabátot. Csak rövidet. (és most is kabátot hordok mielőtt lelennék szólva)
5/6 anonim válasza:
Nem ciki, külföldön meg amúgy se divat olyan szinten foglalkozni mások öltözködésével, mint itthon. Senkit nem fog érdekelni.
Múlt héten amúgy reggel 3 fok volt. Ha nem kocsival vagyok, biztosan felvettem volna a télikabátomat én is, mert egy tavaszi dzseki nem ilyen hidegre van tervezve.
6/6 ValoVilagFruzsi válasza:
én októbertől júniusig téli kabátban járok, nem tudom levenni, a részem
es a baratnoim is nagyon vastag kabátban vannak mindig btw nekünk nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!