Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 21. században tényleg szexizmusnak számít az, ha egy férfi azt szeretné, hogy a barátnője házias legyen?
39
Hagyd, ez egy beteg elme, már máshol is láttam a kommentjeit. Szerinte a nőnek a konyhában a helye, úgyhogy szóra se érdemes :D Ne vedd fel a hülyeségeit
Ha a kérdésben leírtak szerint minden házimunkát feleségétől vár el, az nem más, mint rohadt tetű kényelmesség, amibe bizonyára gyerekkorában beleszokott.
Háziasság alatt én inkább azt az elvárást értem, hogy a feleség tudjon jókat főzni (ezzel együtt persze ő a főnök a konyha egésze fölött), a férj pedig elvégzi a takarítást, a javításokat, a kerti munkák nagyobb részét (kivéve a virág- és a zöldségeságyás gondozását, ha van).
Teljesen mindegy! Már legalább két generációt vesztettünk el, hála az elmebeteg emberiség, család és nemzetellenességnek. Konkrétan a mai 5-8 évesek már arra is képtelenek lesznek, hogy önnállóan egy értelmes gondolatot megfogalmazzanak 20 éves korukban! Nem nehét rájöni hogy miért:
Lássuk csak miben is ölt testet a sötét jövő: európát tönkreteszik minden oldalról. A fiatalokat ma már szinte nem is a szüleik nevelik. Ez ugyanúgy előre tervezett volt. Helyette a napi 6-8 órás tiktok agyrohasztó videói, az insta, a fb, a yt. Könyörgöm! Már a mai huszonéveseken is erősen látszik, hogy azokat az elmebeteg marhaságokat védik és azok szerint élnek, amikkel 10 évvel ezelőtt teletömték a fejüket. Nagyon nagy a baj, ugyanis a mai gyerekek már születésüktől fogva a neten szocializálódnak, gyakorlatileg kontrolálatlanul. Honna a fenéből tudnának vagy tudjátok ti is mi az a szexizmus? Mi? Amivel ez a söpredék szélső liberális árulók hada tömi az emberek agyát? Mondok mást! Bevándorlás. Ez nem bevándorlás, hanem invázió! Ti ellenetek megy a játék! Nem tűnt még az sem fel, hogy minden megszorítás az elvileg intelligens fehér faj ellen folyik? Azt tudtátok hogy Bécsben az általános isklolások 60%-a már bevándorlók gyerekeiből áll, aminek többsége muzulmán? Folytatom. Az a vallás nem tűr meg mást maga mellett. El lehet szórakozni a nagy intelligens felvilágosult fehér emberekkel, főleg ha az a cél hogy ne házasodjanak, a nőket a férfiak ellen hergelik minden fronton, a nemeket szembe állítják. A vállást istenítik, a női szabadosságot. Ezzel szemben a bevándorlók élik a megszokott életüket, még ha nem is tetszik, de ők rendszerben élnek. Már most látszik hogy a cél a fehér európai lakosság tülszaporodása. Miért? Vagy miért mossák ki már a gyerekek agyát? Vagy miért nyomják annyira hogy vesd meg a családodat a hagyományaidat? Pont azért, hogy olanok legyenek mint most ti! Nektek már nem számít sem a férfi, sem a család, a többségetek már csak magának él. Lehet így is. Semmi gond! Viszont akkor nem kell fújni senkire! Nem akarsz főzni, nem akarsz gyereket, nem akarod a kisújjadat sem mozdítani egy férfiért. Akkor mi a célja az életednek ?Komolyan kérdezem! Élsz, fogyasztod az ételt, italt, energiát használsz el. Nem lesz gyereked, de neked milyen jó lesz öregen, amikor pl. a szomszéd gyereke fog gyógyítani, meg kenyeret sütni stb. A fehér ember agyát kimosták, ma már kizárólag csak az önzőség dominál! Dugni akarnak a férfiak? Az ő önzőségük mennyivel rosszabb mint a tiéd? Csak mert ő férfi és a 21-ik században kitüntetés jár a férfiak gyalázásáért? Az a baj, hogy a két nem együt alkot egy egészet, és ezt pontosan tudják ott fent is. Ha a nő és a férfi ellentétben áll egymással, nincs család. Ha nincs család, nincs nemzet. Ha nincs semmi, nincs műlt sem, nincs hagyomány sem. LAssan generációk nőnek fel útmutatások nélkül, tartalmatlan lélekkelm szívvel. Csak arra vagytok jók, hogy a termeléssel és a fogysztásotokkal fentartsátok ezt az agóniát.
Én férfi vagyok, életben egyszer sem jutott eszembe hogy párkapcsolatban, házasságban ne tennék meg valamit. Főzzek? akkor mi van? Dolgozzak? Akkor?
Az én olvasatomban a feleségem ugyanúgy gondolkozik és cselekszik mint én.
Már a párkapcsolatban is.
Én abban látom a tragédiát, hogy a 20-30*as generációknak már a gondolatai is fertőzöttek. Így nőttetek fel, ezt láttátok, vagy ezzel tömték ki az agyatokat. Nektek ez a valóság, és az egész online gépezet azon dolgozik, hogy már a komplett fiatal generációk gondolkozását megmérgezze. Ha ez sikerül, nem lesznek családok. Győztek. Vagyis akkor belépünk abba a világba, ahol már nem beszélhetünk semmiféle szabadságról.
#49 "Nem akarsz főzni, nem akarsz gyereket, nem akarod a kisújjadat sem mozdítani egy férfiért. Akkor mi a célja az életednek ?Komolyan kérdezem!"
Ezt komolyan le vagy képes írni? XD Képzeld el, többől áll az ember élete, mint másokat kiszolgálni. Mondd, miben más egy férfit és a kölykeit kiszolgálni, mint a "gépezetet"? Abban legalább benna van az önmegvalósítás, és a szabadság illúziója. Amúgy mi értelme az életemnek? Az, hogy tanulhatok, képezhetem magam, amivel segíthetem az embereket. Nem akarok gyereket, nem akarok szülni, rosszul vagyok a gondolatától is. És nem érdekel, ha vannak, akik szerint ez "értelmetlen".
"Dugni akarnak a férfiak? Az ő önzőségük mennyivel rosszabb mint a tiéd? Csak mert ő férfi és a 21-ik században kitüntetés jár a férfiak gyalázásáért?"
Senki nem mondta, hogy rosszabb. Viszont te éppen az ellenkezőjét állítod, hogy a nők "önzősége", hogy nem akarják az életüket alárendelni, az az önzőség. Miért van rendben szerinted az egyik, és a másik nem?
De a véleményedhez mindenképpen jogod van, csak a nagy megmondóember játszása mellett érdekelt, hogy vagy ezzel az ellentmondással. És azt meg nem értem, hogy miért zavar, hogy más ember hogy éli az életét? Neked a tradíciók kellenek, a hagyományos szerepek, a csalás, meg minden más? Oké. Élj így. De mást miért akarnál az akarata ellenére ilyenbe rángatni, mert szerinted az a helyes? Szerintük meg nem. Neked sem tetszenek, ha abba az életvitelbe akarnának belerángatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!