Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok.?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ti mit gondoltok? A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt, de a távolság miatt (kb. 2 óra az út) csak jobb esetben 3 naponta tudunk találkozni, és ilyenkor 1-2, néha 3-4 napot is együtt tudunk tölteni. Egyedül él egy házban, ahol cicái is vannak, így amikor velem van, az anyukája vagy a testvére eteti meg őket. A szüleivel és a testvéreivel még nem találkoztam. A testvérei 8 és 20 évesek.

Ha a kisebbik testvére beteg, akkor nála van, amit teljesen megértek. Legutóbb, amikor nála voltam, a kisebbik testvére állítólag kért tőle egy puszit. Ő ezért lement hozzá, miközben én fent maradtam. Ekkor hallottam, hogy záródik a ház ajtaja, amit egy kicsit furcsálltam. Finoman rákérdeztem, miért zárta be, mire azt mondta, hogy az ajtó nem mindig csukódik rendesen, ezért inkább bezárta, hogy a cicák ne szökjenek ki, pedig én éppen ott voltam, és figyeltem a cicákra.

Most éppen szabadnapos, én viszont reggeltől estig dolgozom. Azt mondta, hogy megbeszélte a testvéreivel, hogy hoznak neki valamit, amit fel kell szerelni, de nem tudják pontosan, mikor érnek oda. Ezért otthon marad addig, amíg megérkeznek, így most nem is tudunk találkozni. Azt mondta, nem akarja őket megbántani, ezért nem mondja nekik, hogy inkább majd máskor jöjjenek.

Én viszont azon gondolkodom, hogy ha igazán akarná, találkozhatnánk, hiszen megoldható lenne, hogy valahogy mégis leutazzon hozzám. Az is kicsit furcsa, hogy most éppen szőrtelenít, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak ezeket a dolgokat.

Az is fura volt, hogy legutóbb, amikor zenét hallgattunk a telefonján, éppen a puszis dolog környékén olyan érzésem volt, mintha féltené a telefonját, nehogy belenézzek.

Lehet tényleg csak be képzelem. Biztos vagyok benne hogy szeret. Naponta beszélünk mindig ír környezetében mindenki tudja h együtt vagyunk. Illetve azt akarja h költözünk össze. Lehet csak a rossz tapasztalatok miatt vagyok kicsit bizonytalan.

ma 00:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!