Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 21. században tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 21. században tényleg szexizmusnak számít az, ha egy férfi azt szeretné, hogy a barátnője házias legyen?

Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 11:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
0%
Latod utolso, ez a baj, hogy manapsag az embereknek sajat maguk vannak az elso helyen, akkor is ha csaladjuk van..
2022. nov. 25. 08:52
 52/65 anonim ***** válasza:
72%
#51 én azt nem értem, hogyha az ember tudja ezt magáról, miért kell szinte ellenségként kezelni, ha (részben) emiatt sem szeretne gyereket? Közben meg ott van az a réteg, akik ugyan szaporodtak, de a gyerek csak huszad rangú, mert az az első, hogy a cigi meglegyen, és a sör is hűtőben, és a gyerekruha csak ezután jön. És ilyeneket kritizáló kérdések furcsa mód nincsenek, csak nőket ekéző kérdések, hogy milyen önző, femináci hülyeség, hogy nem akarunk szülni, meg kiszolgálni másokat.
2022. nov. 25. 09:10
 53/65 anonim ***** válasza:
21%
Nem igaz, mindenki megveti azokat az embereket akik elobb vesznek alkoholt mint gyerekruhat. De persze megint a szegeny noket kell sajnalni.
2022. nov. 25. 23:16
 54/65 anonim ***** válasza:
23%

52. Fura, mert én már globálisan a mainstream médiában sem látok mást, mint a férfiakat ekéző riportokat, dokumentum filmeket, esszéket, híreket stb. Semmit sem változik a világ, mindig ki kell kiáltani egy fő ellenséget(ez ma jelenleg a fehér heteró férfi, leginkább a céltudatos és a családos). Miért? Egyszerű a válasz! Hogy megakadályozzák a normális családok majd a normális nemzetek létrejöttét. A nagy szivárványos lmbtq sem a melegekről szól meg a jogaikról, hanem ők és ez az egész csak eszköz. A nők a férfiak ellen fordítása tökéletes irány! Lehet ezen vitatkozni, de aki felülről nézi és összeköti a szálakat, majd rendszerben gondolkozik, egyből észreveszi a lényeget. európát sem véletlenül árasztják el "menekültekkel". Sőt, a befogadól legyenek toleránsak, az érkezők meg magasról tesznek a házigazdákra. Ez nem menekült válság, hanem invázió. A férfiakkal is ugyanezt teszik. Emlékszel hitlerre? Ott a zsidók voltak a bűnösök, rájuk építette az általánosításokra alapozott projektjét. Ma ugyanúgy általánosítva vannak a férfik: ők a gonoszok, a bunkók, az erőszakosok, a párkapcsolatra alkalmatlanok stb. A nők is általánosítva vannak: ők az áldozatok, a szorgalmasak, a toleránsak, a céltudatosak, a törődők stb. Hol lehet ma a nőkre degradáló megjegyzéseket tenni? 2 perc után már a bíróságon találod magad! Nem úgy mint a férfiakra! Utolsó szemétládák, rommá csalják az összes nőt, isznak, molesztálnak, erőszakosak a nőkkel.

Nem ez van? De. Csak észre kellene venni. Sőt, már nagyon átestünk a ló másik oldalára! Annak viszont örülök, hogy az emberiség normális része még tud gondolkozni, és elutasít, a helyén kezel mindenféle beteg eszmét. Tudom, rengeteg nő alá tettek lovat, rengeteg nő kiéli a sérelmeit itt a gyk-n is, csak azt nem veszik észre, hogy a kontraproduktivitás az egésznek a lényege. A gyűlöletkeltés!

2022. nov. 25. 23:55
 55/65 anonim ***** válasza:
Pontosan 52es, en lusta voltam leirni de igy van. No vagyok, de attol meg elismerem.
2022. nov. 26. 07:54
 56/65 anonim ***** válasza:
62%

#53 mégsincs semmilyen társadalmi kritika feléjük. Csak a nők felé, akik nem akarnak gyereket. A kommentemben erre akartam rávilágítani, hogy a mindennapokban (meg itt az oldalon is), szinte nagyobb bűn, ha egy nő nem akar szülni, mint az ilyen családok, ahol a gyerek szükségletei csak a szülők szükségletei után jönnek. Mert nagyon úgy tűnik, hogy az szinte elfogadott, persze ha valaki szóba hozza, akkor jönnek a “persze, az is csúnya dolog”, de senki nem foglalkozik vele. Hetente nem tudom hány nőket ekéző, feminácizó kérdés kerül ki, csak mert vannak nők, akik nem akarnak a hagyományos női életmodell szerint élni. És az ilyen már valójában gyerekbántalmazó, elhanyagoló családokról (amik szerintem többen vannak, mint az ilyen “feminácik”) említés sem kerül. Én ennyit mondtam, hogy ez azért furcsa, és érdekelne, hogy miért van a fókusz mégis a szülni, kiszolgálni nem akaró nőkön, és nem a rosszul funkcionáló valódi szülőkön.

#54 akkor ha szerinted mindenben a szegény férfiakat szidják, akkor oké a nőket szidni? Hiszen te akkor tapasztalatodból tudod, hogy az igazságtalan, és rossz, de ugyanazt simán megteszed a másik nemmel, és jogosnak is tartod? Nem vagyunk egy picit hipokriták?

2022. nov. 26. 09:15
 57/65 anonim ***** válasza:
36%
56. Én hol szidtam a nőket? Egyébként meg linkelj már mainstream híreket ahol a nőket szidják! Én ezt az irányított, felülről vezérelt, velejéig gonosz globalista rendszert szidom. Nem tűnt még fel hogy nem az egységet erősítik, hanem a széthúzást? Ma tilos megnevezni a bűnöst, helyette csak általánosítani lehet. Ezt is csak úgy mint mindig: van egy kedvezményezett és egy bűnös halmaz. Ma a férfiak a bűnösök. Ja, meg a heterók, a törvénytisztelők, a hagyományőrzők, a gondolkodók. Az ő terhükre lettek kedvezményezettek a melegek, a nők, a deviánsok, a szélsőségek. Persze szépen becsomagolva politikai maszlagba és kettős mércé e. Majd mindezt általánosítva! Mert ma MINDEN nő el van nyomva, minden nőt vernek. Természetesen minden heteró fehér férfi bűnös, szemét, és tulajdon képpen egy időzített bomba! Végül us csak ezzel a beteg és túltolt globalista ultra liberális gondolkodással nem értek egyet. Ja, és aki ezzel nem ért egyet, arra bélyeget sütnek. Tényleg milyen szép új világ! Gyakorlatilag semmi sem változik, csak az ügyeletes ellenségkép. Csak várjuk ki mi a végső célja, de arra mérget vehetsz hogy az emberi sorsok nem mérvadók, sem az emberi életek.
2022. nov. 26. 09:30
 58/65 anonim ***** válasza:
46%

#57 és én hol szidtam a férfiakat?

Amúgy a nem olyan régen kiadott állami Számvevőszék “kutatása” eléggé nőket ekéző hangulatú lett. Valahogy kimagyarázták, hogy miért rossz, hogy annyi nő van a felsőoktatásban (több, mint férfi, pedig így is az uniós átlag alatt vagyunk), és a tanult nők miatt nem születik elég gyerek.

De visszakérdezek. Tudsz linkelni olyan hivatalos (akár állami, nemzetközi hivatalok) által kibocsátott elemzést, aminek az a konklúziója, hogy a férfiak miatt vagyunk szarban x szempontból?

2022. nov. 26. 09:37
 59/65 anonim ***** válasza:
34%
58: es mi a baj azzal a kutatassal? Az hogy kimondja az igazat? Semmi felhaborito nincs benne, csak azok a nok pattogtak rajta akik jodolgukban nem tudtak massal foglalkozni.
2022. nov. 30. 08:23
 60/65 anonim ***** válasza:
46%
#59 az hogy szakmailag nem helyes. Korrelációból nem lehet ok-okozati kapocsra következtetni. Szerintem egyetemen meg is buktatnának egy ilyen “statisztikai eredmény közlés” után.
2022. nov. 30. 09:23
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!