Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapján érdekelhetem? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján érdekelhetem? L

Figyelt kérdés

Van egy pasi az edzőteremben, akivel többször összenézünk, amikor távolabb vagyunk egymástól, már egy ideje.

Na de nemrég elsétáltam mellette, és ahogy odaértem hirtelen meglátott és elfordult.😅

ma 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
mi lenne, ha hagynád edzeni?
ma 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:

? Nem bámulom. Néha ránézek és olyankor gyakran összetalálkozik a tekintetünk.

Persze az is lehet, hogy véletlen, vagy hogy idegesítő neki.

ma 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
Közelről elég nagy bunkóság lenne bámulni a melleidet és a seggedet...
ma 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdekled ha tényleg megy a szemezés, de szóba sem áll veled. Ha nem szemezget veled csak bámul rád vissza, hogy mit akarsz és még el is fordul akkor meg aztán végképp nem vagy az esete. Hagyd békén és ne nézegesd!
ma 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:

egyesnél a pont, az edzőtermet és a benne lévőket tiszteljük meg azzal h nem zavarjuk basszuk el az edzését

utána bármikor bármit de közben inkább ne...

ma 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!