Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdekelhetem ezt a lányt ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelhetem ezt a lányt ezek alapján?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, nagyjából 1 hete, nemsokára találkozunk, de nem tudok teljesen kiigazodni rajta. Az elején nem volt nagyon érdeklődő, de közömbös sem volt, aztán az egyik nap végig beszélgettünk reggeltől estig és nagyon érdeklődő volt, komolyabb dolgokról is beszéltünk. Aztán azóta passzívabb, ritkábban kérdez vissza.

Normál esetben azt gondolnám, hogy nem érdeklem, viszont akármikor írok mindig válaszol, egész gyorsan és a munkája elvileg elég stresszes, lélekölő, sok időt elvisz. Mondta is az elején, hogy azért ehhez valamennyire tudni kell alkalmazkodnia a másik félnek. Ami miatt nem tudom egyértelműen elkönyvelni, hogy nem érdekelném az az, hogy nem mondta még le a randit, úgy tűnik, hogy szeretne találkozni, de írásban meg olyan egyoldalúnak tűnik úgy, hogy előtte ennek az ellenkezőjét is megtapasztaltam már. Zavaros az egész.

2022. nov. 11. 10:23
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha valamit számít, akkor elég introvertált lányról van szó.
2022. nov. 11. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet. Egyrészt írod, hogy intorvertált. Másrészt vannak ilyen emberek, akik írásban másmilyenek. A legjobb barátnőm is ilyen. Sokkal jobban szeret beszélgetni. Messengeren írok neki valamit, és alig válaszol, ami alapján akár bunkó is lehet, de tudom, hogy nem szereti. És személyesen meg nagyon kedves. De ismerek mást is, aki írásban mintha más ember lenne. Nem mindenki tud átszellemülten beszélgetni írásban.
2022. nov. 11. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy fiút is ismerek ilyet, ha írt, mindig azt hittem, baja van velem. Aztán találkoztunk az egyetemen (évfolyamtárs volt), és lelkesen integetett meg odajött beszélgetni.
2022. nov. 11. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már le van szervezve randi, én se nagyon szoktam írogatni. Inkább személyesen szeretek beszélgetni.
2022. nov. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!