Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 21. században tényleg szexizmusnak számít az, ha egy férfi azt szeretné, hogy a barátnője házias legyen?
17,ha csak az egyedulallo noknek kellene szakember, elegge az ehhalal szelen lennenek a mesterek. Hiszen szerinted a pasik mindent megszerelnek maguk korul. Semmi nem garantalja azt hogy ha ferfi van a haznal sosem kell semmi ilyenre kolteni. Foleg hogy kulon szakma a villany víz stb szereles.
Meg fozni naponta, ketnaponta kell, de ha nem egy ólban laksz amit orokke foltozni kell, akkor eleg ritkan kell szerelgetni.
23-as
Első kommentem volt a 19-es, direkt oda is írtam, hogy nem a 17-es vagyok.
Én nem várok el senkitől többet, mint amennyit én nyújtok. Szerintem nincs olyan, hogy "férfi" vagy "női" munka, ha megtudom szerelni akkor megszerelem én is nőként, páromnak se derogál elmosogatni. Csak arra reagáltam, hogy ha van pénz szerelőre, akkor legyen pénz takarítónőre is és nem lesz vita :D
Mekkora egy beteg oldal ez, Totál femina meg she magazin törzsgárdája képviseli itt is magát!
Ki a f*szomat érdekel, hogy valami űber liberál életképtelen buznyák fajéből mi pattan ki? HÁt ki a bánatot érdekli hogy milyen marhaságokat találnak ki. Itt is azok a nők panaszkodnak, akiknek kisiklott az életük! Tök érdekes, hogy a normális házasságokban fel sem merül ilyen műbalhé szagű SZEXIZMUS és társai fogalom. Mindenki teszi a dolgát és kész.
A beteg emberek menekülnek a fogalmak mögé. Ha meg nők, akkor válasszanak normális férfit, nem utólag kell itt parádézni meg általánosítani hogy a férfiak mekkora sz*rháziak. Max a tiétek, meg az anyátok férje, meg a biológiai apátok. Ha már házasság, akkor egy férfinek mi lenne a jó egy ilyen beteg agyú, fogalmakkal takarózó ultra egoista nővel? Mondom ezt férjként úgy, hogy mosogatok, bevásárolok, gyereket nevelek, szerelek, építkezek stb. Ha kell, akkor ez fordítva is működik. A feleségem meg nem volt akkora debil, önértékelési hibákkal teletűzdelt nő, hogy odadobja magát akárkinek! Kedves nők! Nektek mit jelent az ismerkedési időszak? Hogy mit tud a pasid az ágyban és ennyi? Bakker, ha ismerkedsz, nem tűnik fel hogy egy félbolonddal, vagy egy szélhámossal, egy agresszív barommal vagy? Minek mész hozzá? Minek vállalsz gyereket egy ilyennek? Most akkor ki is a hibás?
26
És személyedben megismertünk egy utánozhatatlanul csodálatos, toleráns és kedves, minden ízében úriembert!!
Nem célom annak tűnni. Egy természetellenes, devianciákat éltető, fordított elmebeteg világban ne hogy már azt játsszam hogy asszisztálok ehhez az egészhez. Félreértés ne essék, nem magam miatt bosszankodom, az életem jó irányban van jelenleg is.
Ami zavar, hogy a mai emberek kiadták a kezükből az irányítást, majd beteg ideológiákban akarnak megnyugvást találni. Pont azoktól várják a megváltást, akik a káoszt okozzák.
Egyébként meg egy erős, céltudatos rendszerezett életet élő férfi vagy nő, akinek rendben van az önbecsülése, azoknak alapból érdektelenek a szexizmus és társaik.
Unalmas ez a kínlódás, egoizmus, felszínesség, mások sz*rba sem nézése. Nem csak párkapcsolati szinten, hanem akár szomszédi viszonyban, a közlekedésben, az utazások során stb. Marhára elegem van abból, hogy mindig azok verik a nyálukat, akik képtelenek a civilizált együttélésre. Ha ez kirohanás, akkor kirohantam.
A "házias" jelző sem azoknak fáj akik tudják mit jelent az, akik tudják hogy hogyan kell párt választani. Azok jönnek ezzel, akiknek ködös az élete, majd belekapaszkodnak mindenféle jött-ment teóriába. Ezzel is igazolva magukat, hogy ők bizony azért vannak egyedül, mert hát ... Mikor esik le egy nő ujjáról a gyűrű ha főznie kell? Ja, hogy van aki nem akar. Milyen jó neki, hogy "feltalálták" a szexizmust! Persze lehet támadni, hogy mi az hogy egy nő főzzön?! A pasi mit csinál addig? Hát van amikor ő is főz! Ééértem, olyan pasit választott, aki a saját hasonmása. Milyen jó ilyenkor a modern katyvaszokba kapaszkodni és megmagyarázni hogy milyen h*lye mindenki, hiszen szembejönnek vele az autópályán.
Azt sem ártana tudomásul venni, hogy mindenki pontosan ott tart, és azt kapja az élettől, ami ő saját maga. Hatás-ellenhatás törvénye. Rossz a párkapcsolatod? Na vajon miért. Rossz a munkahelyed? Na vajon miért? Nincs pénzed? Na vajon miért? El vagy hízva? Na vajon miért? Nem tudsz találni társat? Na vajon miért? ...
Ilyenkor milyen jó, hogy vannak központi magyarázatok! Feminizmus, férfigyűlölet, szexizmus, karrierizmus, az alfa hímek vissznek mindenkit, a gazdagok visznek mindenkit, minden nő ribi, minden férfi szemét, a nőket csak a pénz érdekli blablabla.
Benne vagy egy rossz párkapcsolatba? Ki tart pisztoly a fejedhez hogy folytasd? Nem tudsz kialakítani párkapcsolatot? Elgondolkodtál már rajta hogy miért, vagy csak önsajnálatba menekülsz? A gyk ezen részén olyan kérdések merülnek fel, mintha óvodások tennének fel ezeket. Én azon csodálkozom, hogy ezek a kérdezők önnállóan tudnak-e engedni egy pohár vizet?! Megcsalt a pasid? Meg! Szerinted miért? Van még kifutása a dolognak? Maradj akkor benne, hiszen annyira szereted! Jó lesz neked az, hiszen pontosan azt érdemled amit te magad választottál és folytatsz.
Lehet még barátnőm 28 évesen? Nem bammeg, ugorj a Dunába. Na jó, nem is folytatom.
A fórum objektivitása meg egy merő vicc, a pontozás is csak arra jó, hogy már itt is feszültségeket gerjesszen. A 29-es válasz mennyire passzol, mennyire ad választ az eredeti kérdésre? Mennyi benne az az információ tartalom, ami ekkora felpontozást érdemel? Itt kellene azért sokaknak magába nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!