Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként mit gondolsz erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

Ha a párod folyamatosan nógat a súlyod miatt. Legfőképpen azért mert már az egészséged miatt fontos lenne lépni, de azért is mert kicsit a kapcsolatra is kihat.

Nem extrém tulsulyról beszélünk de nem is 3 5 kgról.

Ő segítene neked ebben.

Viszont a nő ha egy másik lányt lát akkor szóba hozza mindig hogy kövér vagyok, tudom fogyjak stb..

jan. 31. 16:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Valamilyen szinten normális, ha az ember aggódik a párja miatt. Én is hoztam már fel a témát a barátomnak, pedig így ismertem meg őt, nem a kapcsolat alatt szedett fel. Egyszerűen nagyon fontos lett számomra, megszerettem és ezért aggódom érte.

Nem kell szóbahoznia a nőnek folyton, ha meglát mást, ezzel csak mégjobban önértéelési zavarai lesznek. Ahogy olvasom, itt inkább támogatják egymást tényleg a felek, ez pozitív. Járjatok el eggyütt kirándulni, jön hamarosan a jóidő.

jan. 31. 16:31
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Én magamtól fogytam le, és azóta én magam állok ré a fogyásra, ha akár csak 3-4-5 kilót hízom, néha betegesen is. Így nem tudom elképzelni a magam részéről ezt a szitut. Kívülállóként annyit mondok, az az, hogy végsősoron mindenkinek a saját döntése az, hogy milyen testben akar létezni és mennyire fontos neki az egészsége. A párjaként, ha neked ez nem tetszik és csak nógatod, és látod, hogy annyit érsz el vele, hogy bűntudatot akar benned kelteni, vagy csak magát sajnáltatja, hogy nem tetszik neked, de nem akar fogyni, akkor neked kell eldöntened, hogy akarsz-e együtt tovább lenni, ha nem fogy le, vagy nem. Annyit még meg lehet próbálni, hogy leülteted, és megbeszélitek. Nem noszogatás formájában, hanem higgadtan, de határozottan, hogy "vagy fogysz, vagy szakítunk, mert én nem fogok ehhez az asszisztálni". De a nógatás, folyamatos b...ogatás bármilyen következmény nélkül az ilyen atyáskodó / anyáskodó tanárbácsi/néni stílus kicsit, és megértem, hogy zavaró.
jan. 31. 16:39
 3/19 anonim ***** válasza:
21%
Hát ,hogy a mai világban ha ilyesmiert szól egy férfi akkor rögtön narci g...i.En meg úgy gondolom,hogy tök jó ,hogy jelzi ,mert fontos számára ,hogy tetszen a párja.
jan. 31. 16:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék ha neki mindegy hogyan néz ki, milyen betegségeknek van kitéve.
jan. 31. 16:49
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
3: de azért nem mindegy, hogy mondja, a párja látványosan nem akar a kedvére tenni, és akkor a megoldás az, hogy jó, akkor elmondom 100x, nem az, hogy oké, akkor itt vége vagy komolyan elbeszélgetünk.
jan. 31. 16:50
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj egy barátnőm nagyon durván megbízott értsd 55 kg volt,89 lett.Osszeevett minden szart.A párja sose szólt érte, ő panaszkodott folyton ,hogy jajj kövér vagyok jajj így jajj úgy.Folyton kérdezgette a palit ,hogy ugye kövér vagyok???Minden vékony lany kqurva volt...aztán egyszer azt mert mondani a pasi neki,hogy hát kicsit meghiztal..na lett a pasi mindenféle köcsög,a nők meg vékony qurvak,r@bik és társai.Szoval van akinek nem lehet megmondani a nyilvánvalót,sőt még ő beszél csúnyán a csinosabb nőkről.
jan. 31. 17:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
6: hülyék mindenhol vannak. A párja dönthetett volna nyugodtan úgy, hogy "OK, nem érdekel, hogy vonzónak tartalak-e? Nemcsak a hízásod, hanem a sori putri viselkedésed sem vonzó, viszont nem látásra".
jan. 31. 17:02
 8/19 anonim ***** válasza:
36%

Ez ilyen tipikus megszokásból baxogatás meg megszokásból duzzogás. Kicsit kihat a kapcsolatra... Mármint? Olyan nincs, hogy kicsit hat. Most vagy hatással van rá, vagy nincs.

A pasinak nem vonzó már a párja, de legalább addig sincs egyedül, smíg nem jön jobb. A csajnak meg nincs már semmi önbizalma, ezért nem mer szakítani. Viszont bánatában zabál és egyre többet fog hízni.

Kérdés, hogy mi tartja őket össze. Azon kívül, hogy jobb nincs (még).

jan. 31. 17:07
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem járnék olyannal akinek nem tetszem.
jan. 31. 17:08
 10/19 A kérdező kommentje:

Nyilván kihat a kapcsolatra. Idő és pénz is lenne ezzel foglalkozni. De barátnőm említi meg ezeket hogy ő milyen ha egy vékonyabb nőt lát..

Olyan mintha az eszével tudná meg kicsit zavarná, de aztán tenni már nem..

jan. 31. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!