Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem még neki?

Figyelt kérdés
Volt egy fél éves se veled se nélküled kapcsolat,ami részemről osszejaros volt.En vetettem véget ennek,nem maradtunk haragban szia szia ha látjuk egymást.Most hallottam,hogy lett barátnője pár hónapja,tegnap összefutottunk,és annyira nézett ,hogy megdöbbentem.Koszontem mentem is tovább.Miert nézett meh ennyire?
ma 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert régen látott?
ma 12:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Szoktunk találkozni gyakran ,csak nem így hanem autóval elmegyünk egymás mellett.Egy faluban élünk,szóval heti egyszer autóval mindig látom,O is engem.De így személyesen most boltba sikerült összefutunk.
ma 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nézett, mert te is bámultad.
ma 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Lementett téged a recskaalbumába.
ma 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztosan jól néztél ki.
ma 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezen kár filózni mert párkapcsolatra sose kellettél neki és már mással van párkapcsolatban. Felejtsd el ha nem akarsz szerető lenni...
ma 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!