Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek tetszem,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek tetszem,de jelenleg nincs rendben lelkileg és ezért nem akar kezdeményezni kapcsolatot,akkor van rá esély ,hogy a későbbiekben változik a dolog?

Figyelt kérdés
Megtudtam egyik ismerősömtől,hogy tetszem ennek a srácnak aki amúgy titokban nekem is tetszett,szóval nem tudta senki.viszont azt mondta ismerősömnek,hogy addig nem akar kapcsolatot amíg nem teszi rendbe magát.szóval nem hinném,hogy lerazós szöveg volt ,mivel azt sem tudta,hogy nekem tetszik.szerintetek elképzelhető,hogy a jövőben megkeres vagy hagyjam a francba és felejtsem el inkább?próbáltam egyébként ,de folyton ő jár a fejemben

jan. 5. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármi elképzelehtő, ha most úgysincs senkid akkor mindegy is, de én nem várnék rà kifejezetten, ha esetleg belépne más az életedbe szerintem ne zárkózz el az újtól csak azért mert vársz valakire.
jan. 5. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Van rá esély.

Én ugyanígy vagyok most, fél éve gyógyulok az előző kapcsolatomból és kell még egy kis idő, pedig van pár pasi aki nagyon bejön.

jan. 5. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne várjatok. Soha nem lesz optimális idő, mindig van valami gond. Ami van abból főzünk. Vagy nem. De várni, hogy majd rendbe jönnek a dolgok szerintem csak halogatás a végtelenbe.

Próbáljátok meg így ahogy vagytok ebben az állapotban.

jan. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!