Van itt olyan 26 év feletti férfi, aki spirituális, önfejlesztő, egyedülálló, mérleg vagy ikrek, ismeri: a.j.christian, vishen lakhiani könyveit, introvertált, közben társaság kedvelő, szereti a természetet, szeret lelkileg beszélgetni mindenről?
Spirituális gondolkodású vagyok. Nem olvastam a könyveket, nem vagyok sem mérleg, sem ikrek.
Intro vagyok, szeretem a természetet.
Viszont azt a tippet adom ne ez alapján próbálj "ismerkedni" hogy ki mit olvas vagy milyen jegyben született. Ne is higyj semmi ilyesfajta tanításban, mert bár mindben lehet jó dolgokat felfedezni, de a dogmák nem vezetnek sehova.
Viszont ajánlom hogy nézelődj kicsit a zen témakörében.
Gondolom víz + föld domináns ember akkor nem jöhet szóba.
Te milyen elemi összetételű vagy, hogy Ikrek, vagy Mérleg férfit keresel?
Könyvek és önfejlesztés terén szerintem mindenki a saját útját járja és ha nem hallott még bizonyos művekről, az nem feltétlenül azért van, mert nem érdeklődik azon dolgok iránt, hanem egyszerűen csak a saját útját járva még nem keveredett elé az adott mű.
Én pl nem a tudásban látom az értéket, hanem a gondolkodásban.
9/9 Neked kisebbségi komplexusoddal kéne foglalkoznod
és a dühvel ami benned van minden nap
8/9 Olvass utána! Létezik
7/9 nem bevásárlólista, ismerkedésnek szántam
6/9 Ez igaz, csak itt nem feltétel hazudni :D
5/9 Sajnálom
puszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!