Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne aki lelkileg támogat,...

Lenne aki lelkileg támogat, amíg műtik a kutyám?

Figyelt kérdés

Valószínűleg januárban műtik a kiskutyám.

Aki elvisz minket kocsival, nem fog ott maradni velem, meg nem is olyan közeli a kapcsolatunk.

Nagyon féltem a kutyám és örülnék, ha csak írásban is de valaki lélekben velem lenne.

tegnap 18:06
 1/7 anonim válasza:
Miért kell műteni?
tegnap 18:34
 2/7 anonim válasza:
Kutyás vagy, tudom mit érzel.
tegnap 18:49
 3/7 Fingkirály válasza:

Közel négy éve a kijárási tilalom alatt az éjszaka kellős közepén ügyeletben műtötték gyomorcsavarodással a már akkor is öreg kutyámat.

Közel három órás cucc volt, emberműtétnek is komoly.

De sikerült, sőt az én drága kiskutyám még két és fél évig élt utána (pedig már a műtét idején öregebb volt, mint a fajtája várható élettartama).

Szal nyugi, jó lesz az, a kiskutyád meg még nagyon nagyon sokáig családtag lesz.

tegnap 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Ivartalanítás + rejtett here műtét.

tegnap 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Hú, a mi esetünk semmi ahhoz képest, amit írtál. Biztosan profi volt az orvos.

tegnap 19:34
 6/7 Fingkirály válasza:

Hát, ha akkor nem műtik meg, egy-két óra alatt meghalt volna, ráadásul elég rettenetesen szenvedve.

Így soha az életben nem felejtem el nekik ezt, ez valódi életmentés volt.

És nemcsak profinak kell lenni - valóban szeretni kell az állatokat.

tegnap 19:47
 7/7 A kérdező kommentje:

3 éve kezdő kutyásként belefutottam egy “érdekes” orvosba. Majdnem elveszítettem a kutyám miatta.

Azóta egy helyre jártunk, de nem vagyok elégedett velük, ezt a műtétet semmiképp sem bíznám rájuk.

Érdeklődtem sok helyen és találtam egy új dokit, meggyőzőek a vélemények róla és szimpatikus is. Régóta praktizál, folyamatosan képzi magát és sok súlyosan beteg állatot meggyógyított, műtétek terén nagyon ott van.

Szóval az ünnepek után megyünk hozzá, és ha minden rendben lesz a vizsgálaton akkor kapunk időpontot.

tegnap 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!