40 éves férfiként van esély itt egy normális beszélgető partnert találni?
40 éves vagyok, mások szerint értelmes és jó humorú pasi:) Tudom ez szubjektív:D
Sportban tevékenykedem és aktív sportoló voltam, majd a versenyszférában is kipróbáltam magam, mellette a sport mint mellékállás is megmaradt, amit azóta teljes állásra cseréltem.
Bármiről szívesen beszélgetek, de ha kell hallgatni is tudok:) Gondolok itt arra, hogy, ha esetleg egy bizalom kiépülne és elmesélnél valamit, ami neked fontos, nem fogok beleokoskodni, kivéve, ha a véleményemet kéred:) Állítólag jó pszichológus vagyok:D Sokan fordulnak hozzám a nehézségeikkel, tanultam is ezt a szakmát, de végül más területeken lettek diplomáim és képesítéseim.
Sok mindent tudnék írni, de hátha egyelőre ennyi elég ahhoz, hogy el tudd dönteni szívesen beszélgetnél-e velem:)
Nincsenek hátsó szándékok, nincsenek aberrált belsőm:D Ezt csak azért írom, mert úgy látom itt, aki ilyen kérdést ír ki, annak biztosan csak ilyen szándékai lehetnek:)
Nekem a fontos, hogy egy idő után, ha a beszélgetés nem hal el és megvan a szimpátia, ami a bizalomhoz kell, akkor ne érezze a másik magát semmilyen dologban, témában kellemetlenül vagy cikisnek, mert nálam, ha már valamilyen bizalom van, akkor nincs ciki vagy tabu vagy kellemetlen eset, történet stb. Beszélgetni is csak arról és annyit, illetve olyan mélységben, amennyire Te szeretnél. Illetve mi szeretnénk, mert akkor jó minden társas dolog, ha az mindenkinek jó é s komfortos és ez igaz egy beszélgetésre is:)
Szóval cél, hogy idővel őszinte, felszabadult, lehetőleg sok mosolyt a napokba behozó beszélgetés legyen.
Ha erre érzek esélyt, szerintem rajtam nem fog múlni:)
Ha ezen rövid pár infó alapján szívesen írnál, akkor ne hezitálj:)
Hölgyekkel szívesebben beszélgetnék, de természetesen nem független a kérdésem:)
Köszi, hogy elolvastad!
Abszolút nem veszem felkérdezésnek:) Hisz a leírtak alapján teljesen jogos kérdés:) De így is hosszú lett a szöveg, nem akartam mélyebben dolgokba belemenni, viszont azt sem szerettem volna, hogy egy semmit mondó kérdés alapján döntse el bárki, hogy szívesen írna-e vagy sem.
A munkámból és a korábbi munkáimból adódóan valóban nagy a kapcsolati tőkém és ismerettségi köröm. Viszont ez nem egyenesen arányos, hogy sokukkal jókat tudnék vagy akarnék beszélgetni:D Sok emberrel tartom a kapcsolatot (és most nem a baráti körömre gondolok, mert az egy másik kategória), de azok nagy százalékban vagy szakmai jellegűek vagy csupán érdeklődő üzenetek a másik hogy hogyan léte felől. Ez is pont a munkám miatti életvitel miatt van. Sok utazás, sok munka, sok minden. Aztán, ha épp nem reagálok 5 percen belül (mert igyekszem válaszolni mindig, de vannak helyzetek, amikor nem tudok), akkor elhal a beszélgetés.
Van néhány ismerős, akivel sűrűbben kommunikálok, főleg levél vagy üzenet váltás formájában, de szeretek új embereket megismerni, új véleményeket, nézőpontokat hallani és ezekről beszélni.
Hozzáadott érték nem kell, az úgyis vagy hozza magát vagy nem. Lehet egy jó baráti viszony is, de lehet naiv vagyok:D Csupán beszélgetni szeretnék jókat, aztán hogy miről, mennyit és milyen mélységig az 2 emberen múlik:)
Bármilyen korhatári tartományt megjelölnél? Budapesti vagy?
Tartozol-e egyházi felekezethez, vagy független nézeteket vallasz? Kb. hányan férnek bele a szabadidődbe?
Én éppen elvesztettem egy segítőt - és emiatt több más kapcsolatom is rosszabbul kezdett működni.
(Ennek ellenére nem maradtam szerencsére teljesen egyedül, de hajszálon múlt az elmagányosodás, minden létfenntartó küzdelmem ellenére.)
Szívesen beszélgetek.
45 éves nő vagyok.
Debrecen környékéről esetleg írhattok.
35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!