Van itt olyan akivel normálisan lehet beszélgetni,vitatkozni?
Akárki akármilyen állásponton is van,nem szidalmazást,személyeskedést,helyesírásba belekötést,bizonyíték nélküli ellentmondást akarok hanem
Koknkrét cáfolatot,magyarázatot,érveket és bizonyítékot.
Az Orbán kormány előnyei és hátrányai,alternatívái ha vannak.
Stb.
Nekem az fontos h túléljem a nehéz időket,és bőségben,szeretetben a családdal a hazával mindenennel továbbadjam az életet...
Te mit akarsz?
Hogyan tesz ennek eleget a kormány és hogyan nem?
Fiatal ember vagyok,és a két oldal megnyilvánulásaiból nem tudok választani.
Általában azt sem értem miről van szó,csak sérelmekre adott sértések vannak,legyen akár vélt akár valós.
Azt meghiszem,azért próbáljuk meg.
Vki dobjon fel témát,fontossági sorrendben.Én nem tudok mert még fiatal vagyok...
Hatósági áras termékeknek és a boltokra kivetett extra adóknak nem sok értelmét látom.
Kiesett összeget beépítik üzletek más termékek árába és nekünk kell azt is megfizetni.
6 ezer forintos sajt, 100 fölötti tojás és társai olcsóbbak lennének ha nem vegzálnák az üzleteket.
Hatósági ár:
Szerintem van értelme,alap élelmiszerek a cukrot leszámítva bár a cukortermesztés óta már az is annak számít.
Feltételezem sok embernek még az alapot is nehéz megszerezni,így a gazdagabbak fizethetnek a "luxus"-ért mint junkfood.
Tudtommal a sajt tejből készül így lehet annélkül mégdrágább lenne.
4 lehtőség
-ha lenne hatóságiÁ. minden drágább lenne
- ha lenne hatoságiÁ. minden olcsobb lenne
-ha nem lenne hatósági ár minden olcsobb lenne
-ha nem lenne hatosaiA. minden drágább lenne
Ez az államigazgatás a tulajdon ujraosztása..
A lehető legjobb hogy a sok mélyszegénységben élő ne haljon éhen.
23,4 % 2010 ben (forrás) [link]
Attól függ ki mit eszik.
Az biztos h én mindíg olyat akarok enni amit kívánok és szeretek.
Kívánom ezt mindenkinek,de csak kevesen érik majd el.
Ezt irta privátban a kérdező mielőtt letiltottam volna aki vitaképesnek mondja magát:
"Takarodjál a a ku***any**ba te pat**nyg*ci"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!