Attól még hogy engem nem Gedeon bácsinak hívnak,lehetek azért a nők bálványa?
és ha netán igen, hogyan?
Hogyan tudom meghódítani a mai nőket?Ha lobogtatom a pénztárcámat tele húszeressel a működik általában? Esetleg valami kiskutyával induljak el vadászatra? Vegyem fel a fehér öltönyömet és vörös rózsával a kezemben kezdjek el 16-24 órában ingázni a 6-os villamoson?
Mindegyik nőnek aki megtetszik, küldjek fújós puszit és mutogassak szívet nekik a villamos vagy vonatablakból?
Nem tudom hogy kezdjek neki,segítene valaki?
"Vegyem fel a fehér öltönyömet és vörös rózsával a kezemben kezdjek el 16-24 órában ingázni a 6-os villamoson?"
Egészségedre, ez biztosan nyerő lesz majd meglátod 🤣🤣🤣🤣🤣
Sose voltam jó a nők felszedèsèben meg hajszolàsàban mindig nehezen ment szinte alig ,sokat kellett volna magamba belefektetni ami nálam nem pénzbeli probléma volt mert az hal Istennek mindig volt hanem nem volt időm meg energiám magammal foglalkozni,hogy a hianyossàgaimat pótoljam (itt nem elsősorban a jó cuccokra meg külsőre gondolok).
Mindig a pénzt hajszoltam (hàl Istennek legalább sikeresen ) és ezeket a hiányosságokat nem tudtam pótolni viszont ha lenne időm ami már nem lesz mert gyerekem van akkor tudnám,hogy mit kellene tennem, hogy a nők számára attraktívabb legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!