Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Debreceni Richter Gedeon...

A Debreceni Richter Gedeon Nyrt-ről vélemény?

Figyelt kérdés
Behívtak állásinterjúra tisztatéri operátor pozícióra és kiváncsi lennék, hogy mennyit fizet és milyenek a munkakörülmények, illetve, hogy az emberek milyenek. Azt tudom, hogy tiszta térben kell dolgozni azzal nincs bajom mivel már dolgoztam benne.

jan. 18. 07:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Minimálbér, minden másban az Mtk-t követik, operátorként mindenből a törvényi minimumot kapjuk.
jan. 20. 00:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Téged legalább behívtak.

Én tiltólistán vagyok náluk, mert cégen belül más munkakörbe jelentkeztem tavaly és az első rostán kihullottam, így már semmilyen más munkakörben sem tartanak rám igényt.

jan. 22. 14:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Én is tiltó listára kerültem, normálisan megírtam a tesztet és tisztatéri tapasztalataim is vannak 5 év valamint gépkezelői is. Öten voltunk a tisztatéri operátori pozícióra a többi 4 embert felvették engem viszont nem, a többiek magyarok voltak én roma vagyok, volt köztük pályakezdő is azt felvették engem viszont visszautasítottak ráadásul emailben annyi gerinc nem volt bennük, hogy felhívjanak hányinger egy cég.
jan. 25. 16:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Megérdemeltek volna egy Egyenlő Bánásmód Hatóság általi vizsgálatot.

Köpedelem cégek vannak.

Úgy kb a 99%-a itthon ilyen.

jan. 25. 16:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor most tiltólistán vagy vagy interjúra behívtak?
jan. 28. 08:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Érzelemszerűen utána
jan. 28. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kerül valaki egy interjú után tiltólistára szerintem. Itt valami sántít a sztoriban.
jan. 28. 11:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát pedig a másik munkakörre jelentkezésemkor rögtön elutasító levelet kaptam, pedig a végzettség szintje vmint szakmai tapasztalat alapjan megfeleltem volna.

Még csak fel se hívtak semmi

jan. 28. 11:59
 9/12 A kérdező kommentje:
8/8 igaza van teljes mértékben, tényleg ezt csinálják sajnos. Arra se méltatnak, hogy felhívjanak.
jan. 28. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Ilyen helyekre csak úgy utcáról beesve nem nagyon lehet bekerülni
jan. 28. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!