Van itt olyan akivel normálisan lehet beszélgetni,vitatkozni?
Akárki akármilyen állásponton is van,nem szidalmazást,személyeskedést,helyesírásba belekötést,bizonyíték nélküli ellentmondást akarok hanem
Koknkrét cáfolatot,magyarázatot,érveket és bizonyítékot.
Az Orbán kormány előnyei és hátrányai,alternatívái ha vannak.
Stb.
Nekem az fontos h túléljem a nehéz időket,és bőségben,szeretetben a családdal a hazával mindenennel továbbadjam az életet...
Te mit akarsz?
Hogyan tesz ennek eleget a kormány és hogyan nem?
Huhh rideg a valóság.Akkor ez amolyan látszat intézkedés.
Akkor itt is érvényesül a mondás a gazdag gazdagabb a szeény szegényebb lesz.
Bár a lehetősége még így is megvan a csoróknak.
A. Tudatos össz-társadalmi rombolás
B. Tudatos alsó réteg rombolás.
C. Ostobaság
D. Állami pénz hiány
Vajon mi az ok?Remélem D és csak nincs elég pénz a csorók támogatására.
26.
Mindkettő! Nem láttad,de tegnap volt itt egy kis kirohanása,csak törölték jó sok válasszal együtt!
mikyen kirohanás?
amúgy kérdező ez nem chat
át kell menni redditre, discordra vagy vmilyen fórumra
tegnap 01:43
"Szerintem van értelme,alap élelmiszerek a cukrot leszámítva bár a cukortermesztés óta már az is annak számít."
Ha nekem kötelező eladnom a termékemet Mo.-on áron alul, akkor miért szállítsak ide? Szállítok külföldre, ahol nagyobb a nyereségem, ezért sem jó a hatósági ár.
Továbbá nem annak segít, akinek kell, mivel a gazdag is ezen az áron vásárol.
Ez szimplán árt azoknak, akik ki tudnák fizetni a piaci árat, mivel a boltokban így nem lesz termék, illetve a termelőknek.
Ha a szegényeknek akarnak segíteni, akkor célzott támogatás kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!