Mennyire red flag ha a pasinak nincs közösségi médiája?
Nekem nincs 42 vagyok anno volt az iWiW.
Watsapp meg Viber ,gmail meg gyakori van ennyi.A gyakori is csak 2 éve.
Egyébként sajnos tényleg negatívan hat rám,mert sokan csodálkoznak,a másik meg szerintem egy leendő munkàltatónàl aki egy multinacionális cég ahol nagyon fontos a csapatkèpessèg egy állást is ellehet bukni egy ilyenen,hogy a HR-es nem tud lecsekkolni.
Azonkívül voltam egy munkahelyen ahol kellett volna a Facebook mert az infók a Facebook csoporton mentek és soha semmit nem tudtam, a beosztást megkaptam Viberen.
Egyébként meg az is ciki lenne ha lenne mert alig lenne pár ember akit ismerek engem biztos nem nagyon akarnának jelölni.Azt se tudnám nagyon hogy kell egy ilyen platformot trendin felèpiteni.Màs hibám nincs, hogy unalmas vagyok mai szemmel, ugyhogy nálam ez a Redflag.
Jobban is èreznèm magam ha nem lenne.
Mi rajta a gyanús?
Nekem sincs és nem lesz. Biztosan nem fogom kirakni a világhálóra az arcom és életem.
Ez fix!
Akkor rohadt nagy red flag vagyok 😂.
Sehol nem vagyok fent, nem élek közösségi életet, nem is érdekel, kik mit hisznek erről, nagyon jól elvagyok az álszent, hamis emberek nélkül 😊.
"...egy állást is ellehet bukni egy ilyenen,hogy a HR-es nem tud lecsekkolni."
Mondjuk épeszű ember amúgy is zartra állítja a profilját, ergo ha van se tud rajta mit lecsekkolni a hr
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!