Mennyire red flag ha a pasinak nincs közösségi médiája?
Figyelt kérdés
Úgy értem végképp semmiféle social mediája sincs, se insta, twitter, face, stb. Gyakorlatilag semmit sem lehet róla online megtudni. Ugye ez nem csak szerintem gyanús?febr. 17. 01:47
21/24 anonim válasza:
Nem tartom furának! Számomra az a fura, hogy a korosztályom többsége függő a social médiától! Insta, tiktok stb... Van facebook-om, mert nagyon régen így egy csoportban osztották meg a sulis infókat, és ezért regisztráltam, de nem ott élem az életem. A való világ sokkal jobb😊 YouTube-ozni, Gyakorizni, Duolingozni szoktam, napi szinten, mert leköt, szórakoztat! 🙏 A többi egy magamutogatás! 35/N
febr. 18. 18:39
22/24 anonim válasza:
Akkor én egy kib@szott nagy red flag vagyok 😅
42 vagyok iWiW volt anno.
febr. 18. 19:25
23/24 anonim válasza:
Nem red flag, de fura. Furcsa lenne, hogy nem rakunk ki semmit. Azért a mai világban nagy divat kirakni a dolgokat közösségi médiára. Ilyen párom nem volt, aki nem volt fent fb-n vagy instán.
febr. 18. 22:25
24/24 anonim válasza:
Emgem inkább megremiszt hogy az embernek ennyire nincs privat szferaja meg mindenki mindent tudni akar rola
tegnapelőtt 04:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!