Mennyire red flag ha a pasinak nincs közösségi médiája?
Figyelt kérdés
Úgy értem végképp semmiféle social mediája sincs, se insta, twitter, face, stb. Gyakorlatilag semmit sem lehet róla online megtudni. Ugye ez nem csak szerintem gyanús?febr. 17. 01:47
11/24 anonim válasza:
5 En ezt nem is ertem, hogyan lehet egy kozintezmenynek kvazi-hivatalos kommunikacios csatornaja egy maganceg felulete, ami koztudottan es bevallottan abbol el hogy a szemelyes adataidat elemezgeti.
febr. 17. 11:05
12/24 anonim válasza:
Miaz hogy gyanus?
febr. 17. 11:21
13/24 anonim válasza:
Valaki attól hiteles, hogy ilyen felületeken nyomul? Pl orbán, putyin, trump, magyar péter, gyurcsány, stb... tele van velük a média is, online szintén nyomulnak, nekem mégis gyanúsak.
febr. 17. 11:30
14/24 anonim válasza:
Az jobb ha valakinek 10 évvel ezelotti fotoja van kint?
febr. 17. 11:37
15/24 anonim válasza:
10 eve kb ugyanigy neztem ki, ha megfesulkodok, megborotvalkozok.
febr. 17. 11:40
16/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Saját példa:
- Ismerkedni nem akarok és nem is fogok, elégedett vagyok a jelenlegi párommal immár 10 éve.
- Kereskedni, vásárolni nem kivánok
- Reklámok nem érdekelnek
- Híreket nem algoritmus alapján, hanem célzottan olvasok
- Nem verem nagy dobra amim van, azonos szinten élő embereknek van ugyanúgy, mindenki más meg csak szarul érezné magát
- Ha kiváncsi vagy a pofámra, hívj meg egy kávéra
Miért is lenne bármim?
febr. 17. 14:08
17/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem az! Nekem sincs!
febr. 17. 14:13
18/24 anonim válasza:
2000 utan születtem, egyik socialmmédia szaron se vagyok fent
febr. 17. 15:25
19/24 anonim válasza:
Szerintem olyan szempontból red, hogy nagy eséllyel kamunak fogják gondolni, ha ezt mondod nincs.
Én se vagyok már tini (értsd.: bőven 30 felett), de egy Facebook fiókom azért nekem is van. Igaz az app. nincs fent a telefonomon, de a messengert szoktam azért használni
febr. 17. 23:06
20/24 anonim válasza:
Miert kamu ha nincs?
febr. 18. 06:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!