Hogy cserelgetik az emberek a parjukat 2-3 havonta? Csak en nem birnam ezt lelkileg?
Te csinálod jól :)
Mind testileg, mind lelkileg jó, hogy hagyod elmúlni, feldolgozni önmagadnak, önmagadban, ami véget ért.
Exvőlegényem pár évvel ezelőtt október közepén szakított velem, aznap el is költöztem, a csaj (aki miatt szakított velem) már oda is költözött szintén aznap, és rá 2 hónapra már terhes volt exemtől. (Nem tudom, hogy meddig hülyítettek minket, mert a csajnak is volt vőlegénye, bár őt én avattam be abba, hogy mi folyik a két jómadár között)
Nekem hónapokig kellett összekaparnom magam ezek után, és végül egy olyan férfi mellett kötöttem ki, akivel már régről ismertük egymást.
A legelső barátommal 4 évig voltam együtt, ott részemről múltak el fokozatosan az érzelmek, így inkább a szakítás mellett döntöttünk, én könnyen tovább tudtam lépni abból a kapcsolatból, hiszen már nem voltam szerelmes, exemnek nehezebben ment, de végül ő is túl lett rajtam.
Az emberek kötődése nem egyforma. Vannak felületesen kötődő emberek.
A pszichológia is megkülönböztet különböző kötődési típusú embereket.
Pl: biztonságos, elkerülő-elutasító, bizalmatlan, szorongó kötődésű.
Mindegyik típusnak más jellemzői vannak, máshogy viszonyulnak egy párkapcsolathoz. Ezért van az, hogy vannak akik könnyen ugranak bele egyik kapcsolatból a másikba, és nem okoz nekik különösebben nagyobb lelki terhet az előző kapcsolat lezárása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!