Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogy cserelgetik az emberek a...

Hogy cserelgetik az emberek a parjukat 2-3 havonta? Csak en nem birnam ezt lelkileg?

Figyelt kérdés
Sziasztok az a kerdesem h velem van baj vagy mi, de en egy kapcsolat utan van h fel evig nem tudok lelkileg berendezkedni egy uj kapcsolatba. Masok korulottem kb rogtin massal jarnak, de en ezt el se tudnam kepzelni. Envagyok hulye? F30
2023. szept. 3. 01:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ha ez hülyeségnek számít, akkor én is hülye vagyok...
2023. szept. 3. 01:53
 2/11 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Van, aki simán át tud állni egyik kapcsolatról a másikra, és van, mint ahogy te is, hogy idő kell a kettő között. Teljesen normális mind a kettő, érzelmi beállítottságtól függ az egész. Ez olyan, mint hogy valaki a hosszú előjátékot szereti, valaki pedig durr bele. Vagy ahogy valaki szereti az összebújást a párjával, valaki más meg nem.
2023. szept. 3. 01:53
 3/11 anonim válasza:
Mert ők más embertípusok, más felfogással és igénnyel, nincs ezen mit filózni. Főleg fiatalkorban átlagos ez, amivel nincs baj mert olyankor kell kiélni ezt a kalandos életmódot.
2023. szept. 3. 02:54
 4/11 anonim válasza:

Te csinálod jól :)

Mind testileg, mind lelkileg jó, hogy hagyod elmúlni, feldolgozni önmagadnak, önmagadban, ami véget ért.

2023. szept. 3. 06:38
 5/11 anonim válasza:
Az hagyján, de azt se értem, hogy lehet valakivel összejönni egy nap vagy akár egy hónap után. Mindig csak olyanba szerettem bele, akit már ismertem eléggé. És lefeküdni se bírtam még sosem olyannal, akit nem szerettem.
2023. szept. 3. 07:45
 6/11 anonim válasza:
Sokszor másoknak se megy ez, csak úgy csinálnak, úgy vannak vele hogy valameddig lesz valami, aztán majd kiderül hogy működik vagy sem, leköti ez az egész vagy sem. Mások meg csak egyszerűen kapcsolatfüggők.
2023. szept. 3. 08:38
 7/11 anonim válasza:

Exvőlegényem pár évvel ezelőtt október közepén szakított velem, aznap el is költöztem, a csaj (aki miatt szakított velem) már oda is költözött szintén aznap, és rá 2 hónapra már terhes volt exemtől. (Nem tudom, hogy meddig hülyítettek minket, mert a csajnak is volt vőlegénye, bár őt én avattam be abba, hogy mi folyik a két jómadár között)

Nekem hónapokig kellett összekaparnom magam ezek után, és végül egy olyan férfi mellett kötöttem ki, akivel már régről ismertük egymást.

A legelső barátommal 4 évig voltam együtt, ott részemről múltak el fokozatosan az érzelmek, így inkább a szakítás mellett döntöttünk, én könnyen tovább tudtam lépni abból a kapcsolatból, hiszen már nem voltam szerelmes, exemnek nehezebben ment, de végül ő is túl lett rajtam.

2023. szept. 3. 08:49
 8/11 anonim válasza:

Az emberek kötődése nem egyforma. Vannak felületesen kötődő emberek.

A pszichológia is megkülönböztet különböző kötődési típusú embereket.

Pl: biztonságos, elkerülő-elutasító, bizalmatlan, szorongó kötődésű.

Mindegyik típusnak más jellemzői vannak, máshogy viszonyulnak egy párkapcsolathoz. Ezért van az, hogy vannak akik könnyen ugranak bele egyik kapcsolatból a másikba, és nem okoz nekik különösebben nagyobb lelki terhet az előző kapcsolat lezárása.

2023. szept. 3. 09:08
 9/11 anonim válasza:
Mert ők ilyen típusok. Az ilyen max kényszerből szokott megállapodni, amúgy ha tehetné élete végéig így élne. Te nem ilyen vagy, ennyi.
2023. szept. 3. 11:20
 10/11 anonim válasza:
Én sem bírnám, de nem vagyunk egyformák.
2023. szept. 3. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!