Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá életem szerelmét(sosem fogok mást szeretni és én is szintén nagyon tetszem neki), hogy ne érdekelje a korkülönbség és végre velem legyen?
Tudom hogy hosszú, de kérlek olvassatok el, mert tényleg kellene a tanács.
Soha nem gondoltam volna hogy egyszer regisztrálni fogok ide de most már csak itt tudok segítséget kérni.
Megpróbálom röviden leírni.
Van egy lány, aki helyett én már sosem fogok mást szeretni és kizárólag annyi a gondja velem hogy 5 évvel fiatalabb vagyok nála...
már többször beszéltünk erről, elmondta hogy én így nem illek bele az általa parkapcsolatrol alkotott tökéletes képbe és ezért mindig frusztrálná a dolog...
én viszont SOHA nem fogok lemondani róla, mert már 6 éve szeretem...
Úgy ismertem meg, hogy 15 éves koromban mikor bekerültem gimibe, azonnal nagyon jó haverok lettünk az öccsével. Pár nap múlva már áthívott magukhoz gamelni és akkor láttam meg először a nővérét.
Hangosak voltunk a nappaliban, ő lejött az emeletről leordítani minket.
Nem kímélt, lehordott mindenféle degenerált Hülyegyereknek, a havert szidta hogy mindig hazacibálja az idióta haverjait és hogy kussoljunk be vagy rendőrt hív ránk…
Tehát nem éppen egy kezesbárány típus...
haver azonnal mondta hogy na ez volt a nővére, senki nem bírja elviselni, ne törődjek vele...
Viszont számomra ott helyben megállt az idő, lehet hülyén hangzik, de abban a percben szerelmes lettem belé... emlékszem még a konzol is kiesett a kezemből.
Nála szebb, gyönyörűbb, istennő típusú nőt én sem előtte és azóta sem láttam az életben. Olyan aurája van hogy a világ másik felén is érezni lehet...
már akkor nem voltam képes gondolkodni, ezért 15 évesen bekopogtam hozzá hogy bocsánatot kérjek amiért hangosak voltunk és zavartuk... de akkor meg látszott hogy semmibe vesz, annyit mondott hogy nyugodj meg kisgyerek és húzz el innen.
Rájöttem hogy most meg felesleges próbálkozom mert egy 20 éves tökéletes felnőtt nő nem fog bennem még semmit látni...
Tehát a következő éveket csak álmodozással töltöttem, amikor újra láthattam élőben főleg az öccse által, azok voltak a legszebb perceim...
közben ő élt külföldön, egy barátjáról tudok, akivel együtt volt, most szingli.
Azóta már eltelt 6 év, én most vagyok 21, ő 26.
Nekem ezalatt kizárólag szexkapcsolataim voltak, soha nem akartam barátnőt, kizárólag őt. A legszebb lányok akikkel együtt voltam sem érhetnek a nyomába sem, szexuálisan tudok vágyni sok nőre, de mióta őt megláttam, azon kívül nem tud érdekelni más nő komolyan.
Tavaly, 20 évesen eldöntöttem hogy itt az idő és elkezdem ostromolni...
Leginkább az volt a taktikam hogy mindig megnéztem melyik helyen bulizik és azonnal odamentem.
Így találkoztunk újra tavaly márciusban.
Először meg sem ismert, azzal mentem oda hozzá hogy engem küldtél el az anyámba az öcséddel együtt. Beszélgettünk pár percig és jót nevetett ezen, közölte hogy sosem ismert volna meg annyira felnőttem azóta...
Azóta jártam utána többször, amíg augusztusban egy buliban félre nem hívtam a barátnőjétől mikor jött ki a mosdóból. Ott megfogtam a kezét és simán a szemébe mondtam hogy elegem van, nem várok tovabb, 6 éve szeretem és vele akarok lenni.
Láttam rajta hogy zavarba jött és azt mondta hogy érezte ezt ő de nem gondolhatom ezt komolyan mikor az öccse osztálytársa voltam és 5 évvel fiatalabb vagyok...
viszont számomra egyértemű hogy nagyon tetszem neki mióta újra meglátott már felnőttként tavaly és kizárólag a hülye kényszeressege az oka hogy neki nála idősebb pasi kell.
Augusztus óta folyamatosan beszélünk online és a nagy áttörés akkor történt, amikor novemberben egyedül volt otthon és átmentem hozza
Nyilván tovább ostromoltam de ő csak hajtja hogy 5 év, 5 év...
de ennek ellenére megcsókoltam és hagyta magát... kell ennél több bizonyíték hogy ő is akar?!
Szóval a kérdésem: mit tegyek hogy végre velem legyen és ne érdekelje az az 5 év?
Azt hozzáteszem hogy mégsem jön ő össze, akkor elfogadom és keresek más nőt kapcsolatra mert most már nagyon arra vágyom, de én szeretni rajta kívül soha az életemben nem fogok már mást... soha
Egyszerűen még a filmekben a femme fatale istennők sem olyanok mint ő.
A gyönyörű külseje, a nehéz természete, a kisugárzása... senki nem közelíti meg
És Ha egyszer meglátom hogy lesz pasija és komolyra fordul a dolog én nagyon félek hogy abba beledöglök...
Hozzáteszem hogy kb. hét-nyolc éves korom óta csak az ilyen típusú tökéletes filmes karakterekhez tudok vonzodni és ezt a világon egy nő sem tudta hozni eddig, csak ő.
Szóval, mit tegyek, mit mondjak neki?
Azzal, hogy leírod 21 évesen, hogy senki mást nem fogsz szeretni rámutat, hogy mennyire egy dedós gyerek vagy még.
A 26 éves lányka is alig lépett be a felnőtt korba, de 21 évesen a te felfogásod baromi gyerekes.
Sok szerencsét mindazonáltal, áldásom rád.
48f
3 számomra a szerelem egyenlő a megszállottsággal valamilyen szinten
Kinek legyünk a megszállottjai, ha nem annak akit szeretünk?
2 valójában egyáltalán nem vagyok egy “aranyos” típus, nem tudom miért ez jött le.
Vele tudnék max “aranyos” lenni, ha a tiszteletet annak lehet nevezi.
Amúgy jah felesleges volt ide ezt kiírni, mire is számítottam?
Marad a reddit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!