Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tartós alkalmi kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós alkalmi kapcsolatban hogyan küzdjem le magamban azt hogy érzelmileg tartja magát a srác es ez zavar?

Figyelt kérdés

Illetve szexkapcsolatban.

Nagyon jo együtt, a szexen kivul is van kapcsolatunk, igazábol sztem teljesen passzolunk sokmindenben, vannak érzelmek is, szenvedély, meg amolyan "bakancslistásan"is élünk, azaz vannak tervek(szex körül)mikor hova fogunk menni még, pl tópartozás napozás is kettesben stb.

Olyan jo lenne szerelemmel is fűszerezni az egészet, de ő azt mondta hogy akkor már az kapcsolat lenne, ha belevinnénk még plusz dolgokat, és nincs olyan köztes amit én akarok, hogy nem kell egyutt járni meg családi bemutatkozásokra menni, de közben meg kapcsolatban vagyunk.

Ő belemenne ugyan ebbe, de nekem meg ez sok lenne, a családokat pl nem akarom bevonni meg egyutt karácsonyozni meg ilyesmi, azért itt én nagyon nem tartok..csak az érzelmeknél tartok.

És szoval engem zavar igy ebben a kapcsolatban hogy nincsenek szerelmes együttalvások vagy együtt reggelizések(de megoldhato lenne), és képes tartani magát illetve a határokat a srác. Nagyon szexre fókuszáltan van ebben.

De igy meg folyamat irritálja az egomat vagy engem hogy ő "erősebb", olyan érzés állandoan hogy hiába kapom meg mindig és imádom, mégsem kapom meg soha, folyamat van bennem egy "kielégitetlen vágy", ugy a racionalitáson felül. Mintha állandó kihívásban lennék vele. Neki meg teljesen elég a szex is. Habàr birtoklo. Sem a fizikai, sem az érzelmi "megcsalást" sem fogadja el. Azaz azt sem akarja ha érzelmileg lenne nekem egy másik srác akivel nincs szex, csak szeretet szerelem.

Mondtam neki pedig hogy de olyan jo lenne "habzsolni", ha kaphatnék mindent, de ő meg a szexre tereltr ezt vissza hogy kapni is fogok mindent..

Szeretném ezt megoldani valahogy. Mással nem is tudnám elkepzelni sem a dolgokat, mert szexben és "euforikus érzésben" ugy sem tudja senki felülírni ezt amiben vagyunk, voltak már barátaim.

#hiányzo szerelem
2021. márc. 19. 06:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 A kérdező kommentje:

Vagy nem akarna kapcsolatot stb.

Annak meg nincs köze hozzá. Mondjuk igy.

2021. márc. 19. 11:30
 52/114 anonim ***** válasza:
91%

Az alapvető probléma, hogy azt sem tudod mi a szerelem! Online ki sem tud alakulni. A szexkapcsolatod meg hogy tudná elengedni magát, ha még a nevedet sem tudja? Ha azt akarod, hogy szeressen engedd közel magadhoz, és amikor szeretitek egymást nem kérdés, hogy a barátok, család ennek részesei, és ez szívesen megoszd másokkal. Amíg te nem adsz, tőle sem várhatod el!

A margóra kiírnám, hogy a tartós szexkapcsolatot szerelemmel párkapcsolatnak hívják, érdemes volna kitalálnod, hogy mire vágysz tulajdonképpen.. (10+ éve vagyok szexkapcsolatban ugyanazzal az emberrel, a fehérneműm színét is tudja, az egészségi, anyagi helyzetem, a nevem, címem az elejétől; ettől függetlenül nincs szerelem.)

2021. márc. 19. 12:16
 53/114 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem ettél még pacalt, akkor szereted a pacalt vagy nem szereted a pacalt.

Ha ismerne, akkor lenne esélyed, hogy szeret vagy nem szeret.

2021. márc. 19. 12:43
 54/114 A kérdező kommentje:

De aki az alapján szeret vagy nem hogy mi a vez.nevem, nekem meg az nem jelent szerelmet. Az nem is tudom mi hogy a hattered alapjan iteltetnek meg.

Ebbe en igy nem megyek bele.

Az online szerelem meg online szerelem.

2021. márc. 19. 12:52
 55/114 anonim ***** válasza:
97%
Nem az alapján fog szeretni, hogy mi a vezetékneved, de ha ilyen alapvető dolgot nem tud, akkor ő egy idegen, és így is fog viselkedni. Mint ahogy az online szerelem is tét nélkül udvarol, lehet, valószínűleg semmi kémia nem lenne vele.
2021. márc. 19. 13:03
 56/114 anonim ***** válasza:
100%
Az akivel összejársz mellette, nem szeretnél lebukni előtte?
2021. márc. 19. 13:05
 57/114 anonim ***** válasza:
100%
Te nem érted meg, hogy te magad gátolod, hogy szeressenek?
2021. márc. 19. 13:13
 58/114 anonim ***** válasza:
95%

Szexkapcsolatban vagy egy sráccal, akivel még valamilyen haveri kapcsolatotok is van vagy mi, nem tudni mióta, úgy, hogy a teljes neved se tudja.

Meg mi ez a duma, hogy azért nem árulod el neki, mert hát lehet nem is szeret. 😂😂

Mi van, te csak akkor mondod el a teljes neved valakinek, ha kölcsönös szerelem van köztetek? A helyi boltban a pénztáros srác is tudja a nevem, pedig köszönésen kívül nem is beszélünk, aztán mégse vagyunk szerelmesek. Az milyen már, hogy pl. a szomszéd lakóházban valaki tudja a neved, de a Béla, akivel intim viszonyban vagy az nem tudhatja, hogy Kis Marika vagy.

A szexkapcsolat a szexről szól, nem arról, hogy szerelmesen aludjunk együtt meg romantikus programokra menjünk. Általában az ilyen kapcsolatba azért megy bele az ember, mert valamilyen okból nem akar párkapcsolat.

Ha te szerelmet akarsz kapcsolaton kívül(?), akkor keress egy ugyanilyen partnert, ne pedig a szexpartneredet akard már erre rávenni, ha még alap dolgokat se tudhat rólad.

Az, hogy te hogyan sz*patod magad, az a te dolgod, de mással legalább ne szórakozz!

2021. márc. 19. 13:35
 59/114 A kérdező kommentje:

Dehogy én gátolom.

Az online-al sztem lenne kémia. Vele nem lebukas veszely van hanem nem akarom megbantani, ahogy gondolom ő sem akarna engem megbantani ilyenekkel.

Ha a mostani meg akarna vagy tudna akkor szeretne. Ezt nem én gatolom. Benne vannak gátak csak. En is tudom ot.

2021. márc. 19. 13:36
 60/114 anonim ***** válasza:
100%

Akivel ezeket nem akarod megosztani, joggal feltételezi, hogy nem akarsz tőle komolyabbat és eszerint fog veled viselkedni. Te nem engeded át őt egy határon, mert nem bízol meg benne. Ráadásul még csak nem is neked kellene megtenned az első lépést, csak viszonozni annyi infót, amennyit ő már adott. Szerintem simán hiheti, hogy te nem akarsz többet, hiába magyarázol neki az érzelmeidről, ha az csak az elmélet, a gyakorlat meg mást mutat. Így leszel a lány, aki a szexen túl már túl furcsa és komplikált.

Egyébként mitől félsz ennyire, mi történhet? Nem leszel már izgalmas, ha kiderül, hogy "Szabó" vagy, vagy hogy az anyáddal laksz? Vagy hátha mégis egy sorozatgyilkos és akkor megkereshet? Gondolom, valamikor a barátaidnak is elárultad, hogy ki fia-borja vagy, akkor akivel összefekszel, az nincs hozzád közelebb...? vagy elméleted szerint csak a micsodáját dugja át a falon na meg egy szigorúan elkülönített lyukon a szívét, különben az ő hibája, ha "le kell küzdened magad"? Na ez az igazi elvárós játszma.

2021. márc. 19. 13:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!