Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok hibát látok magamban. Más is ha lát magában hibát attól még tud önbizalmad lenni a pároddal kapcsolatban?
Ismerkedek egy férfivel de már másfél éve nem volt kapcsolatom se semmi. Nem vagyok jelenleg megelégedve magammal de nem szeretném ezért elszalasztani a lehetőseget.
Ti hogy vagytok ezzel? Tudtok úgy is magabiztosak lenni hogy látjátok a hibákat?
1) Kérdező felejtsd el a "hiba" szót. Először is azon kéne elgondolkodni, hogy amit te hibának az KINEK a szemében hiba? Mert nekem pl vannak olyan tulajdonságaim amiket a családom meg a társadalom egy része egyértelműen hibának tart az ő értékrendszerük szerint de az életemhez meg hozzátettek ezek a tulajdonságok. Az ő véleményükre hagyatkozzam vagy a magaméra a saját életemben szerinted?
2) Valamint "hibátlan" ember akinek nincsenek gyengeségei, nem létezik. A férfi se az akivel ismerkedsz. Ezért is érdemes elfeljteni a hiba szót mert mindenki másban jobb és másban gyengébb. Amit te hibának keretezel a személyiséged része éppen. Ugyanúgy mint a jó tulajdonságok. Lehet mindenen javítani, nem kell beletörődni semmibe de ezek nem hibák hanem hozzád tartoznak.
3) Hibákat végtelenségig lehet találni. Ha valaki egymilliót keres, izmos, intelligens, stílusos, szociális, 3 nyelven beszél és 2 hangszeren játszik az is mardoshatja magát azon hogy miért nem másfél millát keres és a negyedik nyelven is megtanulhatott volna. Soha nem lehet boldog aki arra arra koncentrál miben nem jó.
Nagyon fontos, hogy elfogadd magad a hibáiddal együtt.
Ha ez nincs így, akkor hiába várod, hogy mások elfogadjanak.
Magabiztosságot kell sugároznod, hogy rendben vagy önmagaddal,
a kisebb hibáiddal is.
Sztem is fontos h elfogadd magad, de hidd el mindenki lat magaba hibat van akinek kicsi a melle segge van akinek nagy van akinek pisze az ora van akinek nem...
Kapcsolatban meg nagyon fontos h a parod ereztesse veled hogy tokeletes vagy neki ugy ahogy vagy. Ilyen part keress, aki az onbizalmadon is segit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!