Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves vagyok, 4 éve nem szexeltem, 6 éve nem volt komoly kapcsolatom, de szeretnék párkapcsolatot, nem saját magamban látom a hibát, hanem abban, hogy a nők túl válogatósak, de nem utálom őket emiatt. Incel vagyok vagy sem?
Nálad csúnyább, vagy butább, vagy csóróbb férfiak is szexelnek, illetve vannak kapcsolatban, tehát a hiba inkábbna te készülékedben van.
Mindig könnyebb nekünk magunknak változni, mint az egész világot szidni, hogy az változzon hozzánk.
"a legszebb éveidet pazarlod el egyedül, amiket sohasem fogsz tudni bepótolni"
És? Szerinted aki ilyen helyzetben van, az ezt nem tudja? Dehogynem, pont ez az egyik legfrusztrálóbb benne. De ettől még semmi nem változik.
Kérdező, "gratulálok", én is 6 évnél (+1 hónapnál) járok, csak 29/N :D
Nagyon aranyos vagy 2-es, köszönöm szépen.
Nem szoktam kérdéseket kiírni, ez a sok inceles kérdés sarkallt arra, hogy kiírjam ezt, mert kíváncsi vagyok, hogy engem incelnek tartatok-e.
Itt nyígsz, hogy a nők válogatósak. Segít az rajtad? Nem. Nem lesznek miattad kevésbé azok. A megoldás ott van, ameddig elér a kezed.
Egyébként én is voltam ennyi ideig szingli, mert nem elégedtem meg a szeméttel, amit nekemfújt a szél az utcán. Egy jó párt az ember nem talál olyan könnyen. 4-5 év simán belefér a társkeresésbe, de ha görcsölsz és másokra mutogatsz, lesz az több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!