Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós alkalmi kapcsolatban hogyan küzdjem le magamban azt hogy érzelmileg tartja magát a srác es ez zavar?
Illetve szexkapcsolatban.
Nagyon jo együtt, a szexen kivul is van kapcsolatunk, igazábol sztem teljesen passzolunk sokmindenben, vannak érzelmek is, szenvedély, meg amolyan "bakancslistásan"is élünk, azaz vannak tervek(szex körül)mikor hova fogunk menni még, pl tópartozás napozás is kettesben stb.
Olyan jo lenne szerelemmel is fűszerezni az egészet, de ő azt mondta hogy akkor már az kapcsolat lenne, ha belevinnénk még plusz dolgokat, és nincs olyan köztes amit én akarok, hogy nem kell egyutt járni meg családi bemutatkozásokra menni, de közben meg kapcsolatban vagyunk.
Ő belemenne ugyan ebbe, de nekem meg ez sok lenne, a családokat pl nem akarom bevonni meg egyutt karácsonyozni meg ilyesmi, azért itt én nagyon nem tartok..csak az érzelmeknél tartok.
És szoval engem zavar igy ebben a kapcsolatban hogy nincsenek szerelmes együttalvások vagy együtt reggelizések(de megoldhato lenne), és képes tartani magát illetve a határokat a srác. Nagyon szexre fókuszáltan van ebben.
De igy meg folyamat irritálja az egomat vagy engem hogy ő "erősebb", olyan érzés állandoan hogy hiába kapom meg mindig és imádom, mégsem kapom meg soha, folyamat van bennem egy "kielégitetlen vágy", ugy a racionalitáson felül. Mintha állandó kihívásban lennék vele. Neki meg teljesen elég a szex is. Habàr birtoklo. Sem a fizikai, sem az érzelmi "megcsalást" sem fogadja el. Azaz azt sem akarja ha érzelmileg lenne nekem egy másik srác akivel nincs szex, csak szeretet szerelem.
Mondtam neki pedig hogy de olyan jo lenne "habzsolni", ha kaphatnék mindent, de ő meg a szexre tereltr ezt vissza hogy kapni is fogok mindent..
Szeretném ezt megoldani valahogy. Mással nem is tudnám elkepzelni sem a dolgokat, mert szexben és "euforikus érzésben" ugy sem tudja senki felülírni ezt amiben vagyunk, voltak már barátaim.
Ő azt mondja hogy vannak érzései.
Csak nekem pont az ellenkezője jön le de teljesen.
A nem létező érzéseit?:D
Na jó, vicven kivul.
Nagyon de nagyon kétlem azt, hogy ez azon múlna, hogy vegyek nagylevegőt és nyíljak meg. Ez a sràc már alapbol elítél és eltart magától. Nem kèri hogy vegyek nagylevegőt.
Mivel ő generálja a távolságtartást, ezért nem tudsz megnyílni.
Az a baj, hogy nem akarod elveszíteni a szexet, de el fogod, amikor majd szerelmes lesz. Miből gondolod, hogy nem könnyen esik szerelembe? Az igazi szerelembe senki se esik könnyen, úgy értve, hogy nem történik meg az emberrel minden évben. Ha nem jön össze, a legtöbb 5-10 év múlva jó, ha képes újra erre az érzésre. Ha ő feléd ezt nem érzi, semmi nem garantálja, hogy 2 pillanat alatt nem lesz szerelmes másba, ha épp akkor jár le az 5-10 év. Közben van neki a szamár a ló helyett. Visszamenőleg fogod minden ölelését hazugságnak minősíteni, amikor egyik napról a másikra dobni fog egy lányért, akinek mindazt megadja, amit neked nem, mert szerelmes lesz. Te meg benne ragadsz az egészben érzelmileg. Magadat is leértékeled, elfogadod, hogy csak ennyit érsz.
Nekem ez nem érte meg. Hosszútávon semmiképp.
108. Köszönet.
Valóban ezt érzem én is, hogy ő generálja. De ennek biztos, hogy ellentmondana. Már volt hasonlóról szó köztünk, csak én azt mondtam neki hogy zavarnak a korlátok amiket felállít. Szinte haraggal reagálta le, hogy mátpedig ő nem állít fel korlátokat.
Teljesen ellentmondásos a srác nekem. Mások a szavai. Igy meg is egyeztünk abban, ill lezártam annyival hogy én nem a szavakat nézem soha, a nonverbális többet mond, es az apró részletek nekem amik el vannak bújva. (Mondhatnám a női megérzést is amit megint elötélne meg túlkomplikálok stb)
Nem magamat értékelem le. Hanem a normál kapcsolatokat. Nekem AZ a hazugság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!