Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós alkalmi kapcsolatban hogyan küzdjem le magamban azt hogy érzelmileg tartja magát a srác es ez zavar?
Illetve szexkapcsolatban.
Nagyon jo együtt, a szexen kivul is van kapcsolatunk, igazábol sztem teljesen passzolunk sokmindenben, vannak érzelmek is, szenvedély, meg amolyan "bakancslistásan"is élünk, azaz vannak tervek(szex körül)mikor hova fogunk menni még, pl tópartozás napozás is kettesben stb.
Olyan jo lenne szerelemmel is fűszerezni az egészet, de ő azt mondta hogy akkor már az kapcsolat lenne, ha belevinnénk még plusz dolgokat, és nincs olyan köztes amit én akarok, hogy nem kell egyutt járni meg családi bemutatkozásokra menni, de közben meg kapcsolatban vagyunk.
Ő belemenne ugyan ebbe, de nekem meg ez sok lenne, a családokat pl nem akarom bevonni meg egyutt karácsonyozni meg ilyesmi, azért itt én nagyon nem tartok..csak az érzelmeknél tartok.
És szoval engem zavar igy ebben a kapcsolatban hogy nincsenek szerelmes együttalvások vagy együtt reggelizések(de megoldhato lenne), és képes tartani magát illetve a határokat a srác. Nagyon szexre fókuszáltan van ebben.
De igy meg folyamat irritálja az egomat vagy engem hogy ő "erősebb", olyan érzés állandoan hogy hiába kapom meg mindig és imádom, mégsem kapom meg soha, folyamat van bennem egy "kielégitetlen vágy", ugy a racionalitáson felül. Mintha állandó kihívásban lennék vele. Neki meg teljesen elég a szex is. Habàr birtoklo. Sem a fizikai, sem az érzelmi "megcsalást" sem fogadja el. Azaz azt sem akarja ha érzelmileg lenne nekem egy másik srác akivel nincs szex, csak szeretet szerelem.
Mondtam neki pedig hogy de olyan jo lenne "habzsolni", ha kaphatnék mindent, de ő meg a szexre tereltr ezt vissza hogy kapni is fogok mindent..
Szeretném ezt megoldani valahogy. Mással nem is tudnám elkepzelni sem a dolgokat, mert szexben és "euforikus érzésben" ugy sem tudja senki felülírni ezt amiben vagyunk, voltak már barátaim.
Ha neki meg majdan egyszer normál kapcsolatra lesz igénye, akkor is rábízom magam, hiszem azt hogy ő vezeti jol a dolgokat köztünk. Ennyiben bízom benne nagyon de nagyon. Ha ő igy döntene hogy velem nem jo, akkor ez a kapcsolat valoban nem jo.
Teljesen hiszek ebben a srácban
Pont most olvasom Almássy Kitti: Ki vagy te? (Elvárások szorításában - Megfelelés vagy önazonosság?) című könyvét és szerintem nagyon ide vág:
"Sok társkeresőnél valami nagyon hasonlót látok: nem arra törekednek, hogy egy személyben keressék a számukra fontos tulajdonságokat, értékeket, hanem az egyik partnert erre, a másikat arra "használják", nem a személyhez, csak annak egy részéhez kötődnek. Nem tudnak valakit a maga egységében látni és elfogadni, csak "kiveszik" belőle azt, ami éppen kell nekik, és a különböző partnerek egyes részeiből próbálnak a maguk számára egy egészet összerakni. Ez egyszersmind azzal is együtt jár, hogy önmagukat sehol nem merik teljesen megmutatni és senkivel nem tudnak igazán őszinték lenni. Ők maguk is részekre szakadnak, vannak "itteni" és "ottani" dolgaik, csak ennek vagy csak annak a személynek tartogatott megnyilvánulásaik. (Biztos vagyok benne, hogy sok olvasó hallotta már azt a mondatot, hogy de jó lenne X.-ből ezt, Y.-ból azt és Z.-ből amazt összegyúrni!)
Ha az érzelmi érés folyamata megfelelően megy végbe valakinél, akkor nem különálló részekből próbál egy mesterséges egészet összetákolni, hanem le tudja tenni a voksát egyetlen személy mellett. Egy idő után persze rájön, hogy tényleg nem él a földön olyan ember, aki mindig mindent meg tud adni neki, és az ő választottja sem ilyen. Életének egyetlen szereplőjétől kaphatta meg - szerencsés esetben - ezt a teljességet, még csecsemőkorában: az édesanyjától, aki szavak nélkül is rá tudott hangolódni és teljesítette minden igényét. Akkoriban szüksége is volt erre, különben nem tudott volna életben maradni. A csecsemőkori logika meghaladása azonban azt jelenti, hogy megtanul ragaszkodni egyetlen személyhez, azzal a veszteséggel együtt, hogy lesznek olyan dolgok is, amiket nem kaphat meg tőle. Ebbe azonban nem hal bele, mert már nem csecsemő."
" ha az illető úriember felkérné, hogy legyen a barátnője."
Ő tudja azt, hogy ez túl korai lenne, nem tartunk itt. Jelenleg jóformán egy ultimátummal is felérne akár, vagy zsarolással is, ha szélsőségesítem.
Nagyon nem aktuálisak ezek a kérdések köztünk. Ezzel ő tisztában van. Sőt. Lehet neki sem aktuális. Nem cél.
De megint továbbvittem most közben. Valószínű a szerelmében lehet nem is tudnék hinni. Nem e hülyítene csak vele, habár eddig nem volt ő olyan, aki átverne, nem szórakozik ilyenekkel. Remélem később sem fog. Csak mert azért zavarja a másik. Azaz birtoklàsvágy is lehet csupán benne. és szóval ha szerelem lenne, akkor a másik srácot evidens le kellene zárnom...
Azaz ha azt mondaná szeret=zárjam le az online-t..
de most ez feladta nekem a leckét, hogy akarjak e érzelmeket egyáltalán tőle, ha én nem bízom azokban. Bizonyítani úgysem tudná, hogy ez most nem "érdekből"lenne.
Szoval nagyon nem lenne jo, ha tudná azt, hogy én erre is vágyom. Mert alapot adnék akkor az érzelmekkel a visszaélésre. Tudom hogy ő korrekt alapbol, de azért nem kéne feldobnom egy labdát neki hogy lecsapja..
És most én érzem azt, hogy túlkombinálok, ahogy mondani szokta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!