Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tartós alkalmi kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós alkalmi kapcsolatban hogyan küzdjem le magamban azt hogy érzelmileg tartja magát a srác es ez zavar?

Figyelt kérdés

Illetve szexkapcsolatban.

Nagyon jo együtt, a szexen kivul is van kapcsolatunk, igazábol sztem teljesen passzolunk sokmindenben, vannak érzelmek is, szenvedély, meg amolyan "bakancslistásan"is élünk, azaz vannak tervek(szex körül)mikor hova fogunk menni még, pl tópartozás napozás is kettesben stb.

Olyan jo lenne szerelemmel is fűszerezni az egészet, de ő azt mondta hogy akkor már az kapcsolat lenne, ha belevinnénk még plusz dolgokat, és nincs olyan köztes amit én akarok, hogy nem kell egyutt járni meg családi bemutatkozásokra menni, de közben meg kapcsolatban vagyunk.

Ő belemenne ugyan ebbe, de nekem meg ez sok lenne, a családokat pl nem akarom bevonni meg egyutt karácsonyozni meg ilyesmi, azért itt én nagyon nem tartok..csak az érzelmeknél tartok.

És szoval engem zavar igy ebben a kapcsolatban hogy nincsenek szerelmes együttalvások vagy együtt reggelizések(de megoldhato lenne), és képes tartani magát illetve a határokat a srác. Nagyon szexre fókuszáltan van ebben.

De igy meg folyamat irritálja az egomat vagy engem hogy ő "erősebb", olyan érzés állandoan hogy hiába kapom meg mindig és imádom, mégsem kapom meg soha, folyamat van bennem egy "kielégitetlen vágy", ugy a racionalitáson felül. Mintha állandó kihívásban lennék vele. Neki meg teljesen elég a szex is. Habàr birtoklo. Sem a fizikai, sem az érzelmi "megcsalást" sem fogadja el. Azaz azt sem akarja ha érzelmileg lenne nekem egy másik srác akivel nincs szex, csak szeretet szerelem.

Mondtam neki pedig hogy de olyan jo lenne "habzsolni", ha kaphatnék mindent, de ő meg a szexre tereltr ezt vissza hogy kapni is fogok mindent..

Szeretném ezt megoldani valahogy. Mással nem is tudnám elkepzelni sem a dolgokat, mert szexben és "euforikus érzésben" ugy sem tudja senki felülírni ezt amiben vagyunk, voltak már barátaim.

#hiányzo szerelem
2021. márc. 19. 06:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/114 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig elég gáz, ha valakivel csak szex van. Mert jöhet olyan szakasz, amikor nem tudja hozni valamelyikőtök a teljesítményt. Másrészről pedig elzárod annak a lehetőségét magad elől, hogy olyat találj, aki nem csak az alfeled szereti. Hiszen erről szólt a kérdésed. Aztán gondold át, mit akarsz az élettől, hogy abban ő partner lesz majd, vagy neked jó úgy is, amerre sodródsz.
2021. márc. 20. 08:21
 92/114 A kérdező kommentje:

Most ez a mást találni dolog...

Voltak már barátaim.

Amikben azt hittem ez szerelem örökké meg tervek meg jövő. Aha..

Erre cseréljem le? Kizárt.

2021. márc. 20. 08:23
 93/114 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mi a kérdés, ha ennyire jó így?
2021. márc. 20. 08:28
 94/114 A kérdező kommentje:
Màr semmi köszi. Tárgytalan.
2021. márc. 20. 08:32
 95/114 A kérdező kommentje:
Legalább eddig eljutottam ha azt nézzük :D végül is ez a válasz. Nem kell olyat akarni amit a másik nem akar :D
2021. márc. 20. 08:33
 96/114 A kérdező kommentje:
Csak az a "katarzis érzés"csábito..:(
2021. márc. 20. 08:36
 97/114 anonim ***** válasza:
100%

Na ilyen egy szex-és pasifüggő borderline agymenése. Tökéletes példa, megtalálható a kötődési nehézség, testi-és lelki függőségek, érzelmi hullámvasút, gyors döntésváltoztatás.

Gyönyörű.

2021. márc. 20. 09:01
 98/114 A kérdező kommentje:
Szerencsétlen srác :D
2021. márc. 20. 10:03
 99/114 anonim ***** válasza:
91%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Szerintem ezeket is a kérdező írta ki. Ez az írás stílus, a kulcsszavak, az, hogy nem bír 1 hozzászólásban válaszolni, hanem 3ban írja meg 1 embernek a mondandóját.

Amúgy miért is érzéketlen a srác? Kora reggel még ugye azt írtad, hogy érzéketlen, mert nem akar semmit, utána meg már azt, hogy neki is vannak feléd érzései.

Igaz nő vagyok, nem férfi, de amiket leírtál, az alapján már rég kivágtalak volna. Se párkapcsolatban, főleg szexkapcsolatban nem fér bele a játszmázás, a drámázás, az ilyen hot and cold-os viselkedés. Lehet, hogy velem van a baj, de én szeretek legalább minimális információt tudni a dugópartneremről.

2021. márc. 20. 10:06
 100/114 A kérdező kommentje:
De remélem bírja ;)
2021. márc. 20. 10:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!