Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tartós alkalmi kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós alkalmi kapcsolatban hogyan küzdjem le magamban azt hogy érzelmileg tartja magát a srác es ez zavar?

Figyelt kérdés

Illetve szexkapcsolatban.

Nagyon jo együtt, a szexen kivul is van kapcsolatunk, igazábol sztem teljesen passzolunk sokmindenben, vannak érzelmek is, szenvedély, meg amolyan "bakancslistásan"is élünk, azaz vannak tervek(szex körül)mikor hova fogunk menni még, pl tópartozás napozás is kettesben stb.

Olyan jo lenne szerelemmel is fűszerezni az egészet, de ő azt mondta hogy akkor már az kapcsolat lenne, ha belevinnénk még plusz dolgokat, és nincs olyan köztes amit én akarok, hogy nem kell egyutt járni meg családi bemutatkozásokra menni, de közben meg kapcsolatban vagyunk.

Ő belemenne ugyan ebbe, de nekem meg ez sok lenne, a családokat pl nem akarom bevonni meg egyutt karácsonyozni meg ilyesmi, azért itt én nagyon nem tartok..csak az érzelmeknél tartok.

És szoval engem zavar igy ebben a kapcsolatban hogy nincsenek szerelmes együttalvások vagy együtt reggelizések(de megoldhato lenne), és képes tartani magát illetve a határokat a srác. Nagyon szexre fókuszáltan van ebben.

De igy meg folyamat irritálja az egomat vagy engem hogy ő "erősebb", olyan érzés állandoan hogy hiába kapom meg mindig és imádom, mégsem kapom meg soha, folyamat van bennem egy "kielégitetlen vágy", ugy a racionalitáson felül. Mintha állandó kihívásban lennék vele. Neki meg teljesen elég a szex is. Habàr birtoklo. Sem a fizikai, sem az érzelmi "megcsalást" sem fogadja el. Azaz azt sem akarja ha érzelmileg lenne nekem egy másik srác akivel nincs szex, csak szeretet szerelem.

Mondtam neki pedig hogy de olyan jo lenne "habzsolni", ha kaphatnék mindent, de ő meg a szexre tereltr ezt vissza hogy kapni is fogok mindent..

Szeretném ezt megoldani valahogy. Mással nem is tudnám elkepzelni sem a dolgokat, mert szexben és "euforikus érzésben" ugy sem tudja senki felülírni ezt amiben vagyunk, voltak már barátaim.

#hiányzo szerelem
2021. márc. 19. 06:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/114 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem tudnak egymásról. Minek szórakozol velük? Komolyan. Ha egyik sem tökéletes, mivel írtad hogy egyik ezt a másik azt tudja nyújtani , akkor engedd már el őket. Miért vagy ilyen önző? Itt picsogsz, hogy az egyik érzelmileg tartja magát, a másik meg érzelmileg pont jó de nem szexeltek. Nem is értem. Meddig tart olyat keresni, aki mindenben megfelel? Rengeteg embernek összejött már, meg össze is fog. De ha nem lépsz akkor nem fog a sült galamb a szádba repülni. Nem rinyálni kell, hanem dolgozni rajta. Minden megy csak akarni kell. Fogadjunk, hogy tök csinos csajszi vagy, eszed is van. Mi a túrót, rinyálsz akkor? Ezer meg ezer pasi lenne aki mindent megtenne érted, és még neked is megfelelnének tökéletesen.
2021. márc. 19. 09:17
 32/114 anonim ***** válasza:
31%

Tudod mi az egyetlen probléma kedves kérdező? nem tudom hány éves vagy( azért azt elárulhatnád) hogy akarod definiálni hogy milyen kapcsolatban vagytok. Őszintén, kinek kell megfelelni, elmagyarázni hogy miben vagytok ti ketten? aki rákérdez de az sem muszáj. Tudja valaki mikortól kapcsolat egy kapcsolat? mivan ha nem kéne szóval leírni, se definiálni? mivan ha akkor léptek ki egy kapcsolatból amikor akartok, amikor már érzitek hogy nem működik egyáltalán? a szabályok ott vannak amikor az egyik fél nem engedi meg hogy ez meg az legyen mert neki az már sok lenne.

Birtokolni senkit nem lehet, mert senki nem egy tárgy hogy lehessen birtokolni.

leírtak alapján a srác tényleg csak szexet szeretne tőled, ahogy mondtad te többet, ami megállít az az hogy túlságosan az érzésekre a nagy szerelemre hajtasz ami meg korlátoz. Nincs gond a szerelem érzetével de attól hogy megtörténik az amit szeretnél nem jár azzal hogy kapcsolatba kell hogy legyetek, mert amint mondtam, senki nem tudja mitől kapcsolat a kapcsolat, ha meg tudja akkor attól lesz az, de kinek? ez a kérdés.

Lásd meg hogy te mit szeretnél és ha tudja nyújtani azt is akkor okés ha nem akkor vagy beéred hogy csak szexelni jártok össze vagy lépsz tovább. AZ PEDIG hogy szerinted senki nem fogja ugyan azt nyújtani mint ez a srác nem a valóság csak egy buta következtetés a tapasztalataid alapján mivel eddig ehhez hasonló nem történt, de ez nem zárja ki azt hogy nem is történhet soha. Én ezt így látom, elmondtam a véleményem. :) 24/F

2021. márc. 19. 09:18
 33/114 A kérdező kommentje:

"AZ PEDIG hogy szerinted senki nem fogja ugyan azt nyújtani mint ez a srác nem a valóság csak egy buta következtetés"

Ez nem következtetés a részemről.ez tapasztalat! Voltak mar barátaim meg normális kapcsolatom. Azokban ugy nézett ki a dolog:

-lightos szex+hatalmas szerelem

-jo, de nem szenvedélyes szex+lightos szerelem

-lightos szex+lightos szerelem

Most meg van

Nagy szerelem hatalmas szex és 2 srác tudja csak nyujtani

Amugy az életbeni tud az online kapcsolatomrol. Zavarja kérte szüntessem meg, de mondtam neki toled ugysem kapom meg, igazábol lenyelte most ezt. Ő a hátteremről nem tud. Jogosan. Mert ugyr ugy is csak a p.ncim a lenyeg kvázi. Ez is csak zavarja ugyan, de lenyeli ezt is.

Az online meg a hátteremről tud, a szexről nem.

2021. márc. 19. 09:27
 34/114 anonim ***** válasza:
96%
A játszmáknak sírás a vége. Sérülni fogsz ha ezt folytatod. De te tudod. Csak nehogy a két szék közül a földre ess.
2021. márc. 19. 09:30
 35/114 A kérdező kommentje:

Azert ennèl kicsit optimistább vagyok..

Nem ugy élek ahogy te gondolod. Bízom alapvetoen a pasikban hogy megadják ami kell, eleve azért is vagyok mindkettőben.

Nem zártam ki azt hogy csak alkalmi kapcsolatban kapom meg a jo szexet, azt sem zártam ki hogy szerelem is lehet.

Alapvetően en nyitott vagyok azokra a dolgokra amikrt nyujtani tud az élet.

Mondhatnám ugyis: ahol bezàrul egy ajto ott kinyilik egy másik. Vagx ugyis: ne sirj hogy ennek most vége, mert az élet vmi kulonlegeset tartogat neked es ehhez ez kellett.

Ilyesmik az elveim. Mert EZ viszont Tapasztalat!!

2021. márc. 19. 09:37
 36/114 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy az zavar, hogy nincsenek szerelmes együtt alvások, de az meg már nem, hogy dugópartnered kb semmit nem tud rólad! Azt még megértem, hogy egy egyéjszakásnál nem adod ki magad, na de egy állandó szexpartner mellett.
2021. márc. 19. 09:47
 37/114 anonim ***** válasza:
100%

Hat neharagudjal, en se lennek akarnek osszejonni olyannal aki meg a nevet se hajlando elarulni😀

Ugy lennek vele vagy paranoias vagy valami jo oka lehet titkolozni

Noj fel Maricsuj 😂😂

2021. márc. 19. 09:53
 38/114 anonim ***** válasza:
100%
En se akarnek*
2021. márc. 19. 09:54
 39/114 A kérdező kommentje:
Minek adnám ki magam szexkapcsolatban egyáltalan.
2021. márc. 19. 10:07
 40/114 A kérdező kommentje:
Őt max csak zavarja, ennél nem több.
2021. márc. 19. 10:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!