Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós alkalmi kapcsolatban hogyan küzdjem le magamban azt hogy érzelmileg tartja magát a srác es ez zavar?
Illetve szexkapcsolatban.
Nagyon jo együtt, a szexen kivul is van kapcsolatunk, igazábol sztem teljesen passzolunk sokmindenben, vannak érzelmek is, szenvedély, meg amolyan "bakancslistásan"is élünk, azaz vannak tervek(szex körül)mikor hova fogunk menni még, pl tópartozás napozás is kettesben stb.
Olyan jo lenne szerelemmel is fűszerezni az egészet, de ő azt mondta hogy akkor már az kapcsolat lenne, ha belevinnénk még plusz dolgokat, és nincs olyan köztes amit én akarok, hogy nem kell egyutt járni meg családi bemutatkozásokra menni, de közben meg kapcsolatban vagyunk.
Ő belemenne ugyan ebbe, de nekem meg ez sok lenne, a családokat pl nem akarom bevonni meg egyutt karácsonyozni meg ilyesmi, azért itt én nagyon nem tartok..csak az érzelmeknél tartok.
És szoval engem zavar igy ebben a kapcsolatban hogy nincsenek szerelmes együttalvások vagy együtt reggelizések(de megoldhato lenne), és képes tartani magát illetve a határokat a srác. Nagyon szexre fókuszáltan van ebben.
De igy meg folyamat irritálja az egomat vagy engem hogy ő "erősebb", olyan érzés állandoan hogy hiába kapom meg mindig és imádom, mégsem kapom meg soha, folyamat van bennem egy "kielégitetlen vágy", ugy a racionalitáson felül. Mintha állandó kihívásban lennék vele. Neki meg teljesen elég a szex is. Habàr birtoklo. Sem a fizikai, sem az érzelmi "megcsalást" sem fogadja el. Azaz azt sem akarja ha érzelmileg lenne nekem egy másik srác akivel nincs szex, csak szeretet szerelem.
Mondtam neki pedig hogy de olyan jo lenne "habzsolni", ha kaphatnék mindent, de ő meg a szexre tereltr ezt vissza hogy kapni is fogok mindent..
Szeretném ezt megoldani valahogy. Mással nem is tudnám elkepzelni sem a dolgokat, mert szexben és "euforikus érzésben" ugy sem tudja senki felülírni ezt amiben vagyunk, voltak már barátaim.
Nálam nincsenek feltételei.
Nála meg vannak..
Hogy akarsz ennél többet, ha te magad is játszmázol?
"Ő belemenne ugyan ebbe, de nekem meg ez sok lenne, a családokat pl nem akarom bevonni meg egyutt karácsonyozni meg ilyesmi, azért itt én nagyon nem tartok..csak az érzelmeknél tartok"
Ezt másképp nem lehet. Akarod is, meg nem is. Nem mutogatnék a srácra, benned is van jócskán hiba. Nem minden pasi vevő erre a titkolózzunk mindenki előtt, de járjunk is katyvaszra.
Én nem tudom ezeket magamban tisztàzni ugy, ahogy itt le vannak irva.
A szex nagyon jo a sràccal és nagyon akarom is, ez önmagàban is köt eléggé hozzá.
Azèrt nem adom ki magam, mert valóban, ilyen szinten viszont nem bízom benne ill a "lehetséges érzelmeiben". Én nem vagyok abban biztos, hiába mondja, hogy ezek kellenènek a szerelemhez, ill kapcsolathoz. Ha kiadom, attól mèg nincs garancia a tovàbbiakra sem.
Ezért nem adom ki. Mert szerintem meg nem ezek kellenek hozzá.
A másik srácot nem lelki szemetesnek használom. Ez tévedés. Egymást töltjük erősítjük lelkileg. Ő pl észreveszi azt rajtam ha ki vagyok virulva, tudja a hàtterem is, mert látja is, a legjobbakat akarja nekem, olyanokat észrevesz meglàt bennem a TÖRŐDÉS àltal, amikre az "életbeni párom" nem (vagy nem úgy)fókuszál. És ez viszonzott! Feldobom a napjait, feltöltöm őt, szüksége van ràm és ott vagyok neki.
Ilyen szempontból nekem baromi kevés az életbeni srác.
Fiatal kis csajként bármikor kapsz bármennyi pasit. Ezért vagy ilyen.
36 évesen rohadtul bánni fogod, hogy nem mentél hozzá a mostani pasidhoz és hogy nem vetted őt komolyan.
18 felnőttek vagyunk.
Ilyen sràc az ezer biztos hogy nem "terem" csak ugy mindenhol! Szoval nálam nincs ilyen hogy bármikor majd bárki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!