Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárjátok egy pasitól, hogy jól keressen?
Mi számít neked jó keresetnek?
Korod is írd oda!

Az ilyen nők, csak a pénzért vannak a palival, az a helyzet. 😀
Ha szereti, nem azt nézi, hogy mennyit keres.

53
Megélni meg lehet 150 nettóból is. Ha így gondolkodsz, ne csodálkozz, hogy nem fogsz többet keresni.

Egy ember irta eddig, hogy ennyit vagy tobbet keres, az pedig en voltam. Szoval nem kell a tipikus gyakoris szoveggel jonnod.
Olyan vagy, amilyen emberekkel korulveszed magad. Ezt regen en is csak hallottam, sosem hittem benne, de ez valoban mukodik. Sokkal tobb ember keres legalabb ennyit, mint gondolnad.

53. Mint azt irtam korabban, (ha figyeltél volna) a gyed osszege le van korlátozva.
"Azt mondja meg nekem valaki, ha egy nő minimálbért keres, miért várja el egy férfitól, hogy 600-at keressen?"
Azt mondd meg, miért ne? Mi a gond ezzel? Nem értem, neked ez miért fáj? ..Ja hogy nem jut Nő!? Jó uton haladsz az incellé válás felé.
Na sebaj, akkor előről:
Elvarja a (te irtad) 600at, ettől még nem biztos, hogy talál ilyet, DE eldöntheti, hogy lejjebb adja, avagy marad egyedül.
Egy nő sem a pénzért van együtt egy férfivel. (Legalabbis a normálisabbja - en legalabbis nem birnék elviselni gyomorral egy s*ggfej pasit csak azért mert van pénze) ez CSAK egy elvárás, sok egyéb BELSŐ tulajdonság mellett. Úgy mint: megbízhatóság, kedvesség, figyelmesség, családcentrikusság, humor.....

Nem egy ember irta mert nem csak ez az egy ilyen jellegu kerdes van. :)
De mindegy, befejezem a vitat ezen. Lenyeg az, hogy itt a kornyekunkon nem sokan keresnek ennyit. Ezt ala tudom tamasztani azzal, hogy meg egy korombeli 22 eves fullos prosti is mikor kerdezte mennyit keresek es valaszoltam, hogy atlagosan 300 megvan, akkor kidudorodott szemekkel nezett. Szoval valahol ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!