Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti elvárjátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti elvárjátok egy pasitól, hogy jól keressen?

Figyelt kérdés

Mi számít neked jó keresetnek?

Korod is írd oda!

2021. jan. 30. 15:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:

Az ilyen nők, csak a pénzért vannak a palival, az a helyzet. 😀

Ha szereti, nem azt nézi, hogy mennyit keres.

2021. jan. 31. 02:07
 52/63 anonim ***** válasza:
Ha te mondod...
2021. jan. 31. 02:10
 53/63 anonim ***** válasza:
Én videkén élek, baráti/ismeretségi körömből senki nem keres 300 ezret sem, nekik ez álom lenne, én meg ennyit keresek, amire itt gyk-n azt mondják kevés. Azt mondja meg nekem valaki, ha egy nő minimálbért keres, miért várja el egy férfitól, hogy 600-at keressen? Csak azért mert férfi? Ha a nő elmegy szülni, akkor is megélnek. Gyes, gyed is létezik
2021. jan. 31. 02:11
 54/63 anonim ***** válasza:
Én olyan nővel nem lennék, aki a pénzért van velem, keressek bármennyit is. Inkább halnék meg egyedül, mint egy érdekkapcsolatban.
2021. jan. 31. 02:12
 55/63 anonim ***** válasza:

53

Megélni meg lehet 150 nettóból is. Ha így gondolkodsz, ne csodálkozz, hogy nem fogsz többet keresni.

2021. jan. 31. 02:13
 56/63 anonim ***** válasza:
Viccesek vagytok, nem is vitatkozok inkább. Itt gyk-n mindenki 800-at keres, de ismeretségembe amúgy mindenki bőven 300 alatt. Akkor halok meg egyedül, ha nem felelek meg ezzel egy nekem tetsző hölgynek sem. Aki nem jön be, attól meg nem akarnék semmit, ahogy szerintem ezzel mindenki így van.
2021. jan. 31. 02:17
 57/63 anonim ***** válasza:
De nem a pénze döntené el nálam, hogy bejön-e vagy sem.
2021. jan. 31. 02:18
 58/63 anonim ***** válasza:

Egy ember irta eddig, hogy ennyit vagy tobbet keres, az pedig en voltam. Szoval nem kell a tipikus gyakoris szoveggel jonnod.

Olyan vagy, amilyen emberekkel korulveszed magad. Ezt regen en is csak hallottam, sosem hittem benne, de ez valoban mukodik. Sokkal tobb ember keres legalabb ennyit, mint gondolnad.

2021. jan. 31. 02:21
 59/63 anonim ***** válasza:

53. Mint azt irtam korabban, (ha figyeltél volna) a gyed osszege le van korlátozva.

"Azt mondja meg nekem valaki, ha egy nő minimálbért keres, miért várja el egy férfitól, hogy 600-at keressen?"

Azt mondd meg, miért ne? Mi a gond ezzel? Nem értem, neked ez miért fáj? ..Ja hogy nem jut Nő!? Jó uton haladsz az incellé válás felé.

Na sebaj, akkor előről:

Elvarja a (te irtad) 600at, ettől még nem biztos, hogy talál ilyet, DE eldöntheti, hogy lejjebb adja, avagy marad egyedül.

Egy nő sem a pénzért van együtt egy férfivel. (Legalabbis a normálisabbja - en legalabbis nem birnék elviselni gyomorral egy s*ggfej pasit csak azért mert van pénze) ez CSAK egy elvárás, sok egyéb BELSŐ tulajdonság mellett. Úgy mint: megbízhatóság, kedvesség, figyelmesség, családcentrikusság, humor.....

2021. jan. 31. 02:25
 60/63 anonim ***** válasza:

Nem egy ember irta mert nem csak ez az egy ilyen jellegu kerdes van. :)

De mindegy, befejezem a vitat ezen. Lenyeg az, hogy itt a kornyekunkon nem sokan keresnek ennyit. Ezt ala tudom tamasztani azzal, hogy meg egy korombeli 22 eves fullos prosti is mikor kerdezte mennyit keresek es valaszoltam, hogy atlagosan 300 megvan, akkor kidudorodott szemekkel nezett. Szoval valahol ez a helyzet.

2021. jan. 31. 02:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!