Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárjátok egy pasitól, hogy jól keressen?
Mi számít neked jó keresetnek?
Korod is írd oda!

Hol az összefüggés??? Mindkettő külsőség! Ha egy Nő ismerkedéskor megnézi egy pasi tarcáját, az külsőségre menő sátán, meg goldogger és stb.
Ha egy férfi mondjuk elutasit egy Nőt, mert az tulsúlyos és stb, akkor aaaz rendben van!
Kettősmérce a köbön.
Ugyanúgy külsőség!!! Mindegyik.
Férjnél vagyok, és ez egy teljesen átlagos fizetes az IT szektorban.

Na igen, az ilyen nőket messziről elkerülöm.
Legfeljebb telelövöm a száját, annyit érnek. :D

" A nők megnézik a férfiak pénztárcáját, de a férfiak a nőkét már kevésbé. Na itt az egyenlőtlenség. "
>>
nem tiltja senki, hogy figyelembe vedd. Nincs ebben sem egyenlőtlenség.

Én 350 korul keresek 6 óraban, (kisgyerek miatt a 6 óra) homeoffice.ban! Na az kevés.
A 800 nettó szerintem átlag, az én mércém szerint! (IT szektor)
Igen. De ha szülök, az én keresetem kiesik...ugyanis a GYED összege le van korlátozva! Márpedig ebben az időintervallumban, a férfinek kell pótolnia a kieső keresetet.
A legtöbb kolléganőm ferje szinten ilyesmi összeget keres. Ez tényleg ilyen sok lenne???
Az érzelmi biztonság egyébként ugyanilyen fontos! Vagy az, hogy megbizhato legyen, családcentrikus stb. Ezer millió elvaras van a pasikbreszéről is.
Pontosan ezért alakult ki az incel mougalom is! Mert vagy jön olyan férfi, aki megbízható, es rendezett egzisztenciával rendelkezik, vagy akkor köszönöm szépen, én magamat is teljesen jól eltartom egy elfogadható szinten, es vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!