Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Ti elvárjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti elvárjátok, hogy a nő is keressen?

Figyelt kérdés

Ismerkedős fázisban, 1-2 randi volt eddig, nem történt még semmi, de nagy az összhang. Messengeren csetelünk néha, de most pár napja már nem írt. Ha azért, mert nem érdeklem eléggé, akkor nem akarom keresni, de ha csak azért, mert talán azt várja, hogy én keressem, akkor oké. Eddig mindig a pasik kerestek, ezért nem tudom eldönteni. Mit gondoltok?

25/L

2020. szept. 17. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnám el, viszont jól esne. Szerintem írj.
2020. szept. 17. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el, hanem alap.
2020. szept. 17. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a hülye taktikázós baromságon már 25 évesen túlléphettél volna.
2020. szept. 17. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert ha nincs kölcsönösség, akkor semmi értelme az egésznek.
2020. szept. 17. 17:32
 5/10 Lazy Lover ***** válasza:
100%
igen ha nem keres akkor nem is érdeklem igazán
2020. szept. 17. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:
3%

A férfiak állva tapsot várnak azért is, hogy bemennek a munkahelyre dolgozni. Utána ledöglenek a tévé elé piálni és le van tudva a nap.

Nőktől alapkövetelmény, hogy dolgozzanak, gyereket neveljenek és háztartást vezessenek egyedül. Ha valamiben hibáznak, vagy a szex nem okés, megy a füles a haveroknak, hogy kerítsenek csajt.

2020. szept. 17. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el, de ha sosem keres, egyoldalúnak érzem és megfordul a fejemben, hogy talán nem is érdeklem és igazából csak zaklatom, pedig ő nem akar semmit.
2020. szept. 17. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Alap.

Ha csak én keresem akkor hagyom az egészet a francba pár nap után.

2020. szept. 17. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi van, már luxus rátelefonálni valakire s megkérdezni szóban, hogy vagy, talizzunk...valami???

Irkáljatok dedósként napokig s kombináljatok hüleségeket....babázni kellene a gyerekszobában, nem randizni...

2020. szept. 17. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem érdeklem miért keresne?
2020. szept. 18. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!