Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti elvárjátok, hogy a nő is keressen?
Ismerkedős fázisban, 1-2 randi volt eddig, nem történt még semmi, de nagy az összhang. Messengeren csetelünk néha, de most pár napja már nem írt. Ha azért, mert nem érdeklem eléggé, akkor nem akarom keresni, de ha csak azért, mert talán azt várja, hogy én keressem, akkor oké. Eddig mindig a pasik kerestek, ezért nem tudom eldönteni. Mit gondoltok?
25/L

A férfiak állva tapsot várnak azért is, hogy bemennek a munkahelyre dolgozni. Utána ledöglenek a tévé elé piálni és le van tudva a nap.
Nőktől alapkövetelmény, hogy dolgozzanak, gyereket neveljenek és háztartást vezessenek egyedül. Ha valamiben hibáznak, vagy a szex nem okés, megy a füles a haveroknak, hogy kerítsenek csajt.

Alap.
Ha csak én keresem akkor hagyom az egészet a francba pár nap után.

Mi van, már luxus rátelefonálni valakire s megkérdezni szóban, hogy vagy, talizzunk...valami???
Irkáljatok dedósként napokig s kombináljatok hüleségeket....babázni kellene a gyerekszobában, nem randizni...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!