Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárjátok egy pasitól, hogy jól keressen?
Figyelt kérdés
Mi számít neked jó keresetnek?
Korod is írd oda!
2021. jan. 30. 15:40
1/63 anonim 

válasza:

Nem. Hosszútávon (családtervezés) inkább.
20/L
3/63 anonim 

válasza:

Természetesen. Ha nem keresne legalább havi félmillát meg se szagolhatja a puncimat!
4/63 anonim 

válasza:

Én mindig megnéztem a badoon twitteren milyen képek vannak kirakva.Milyen a lakása belülről, fel van újítva, új bútorok vannak, vagy kertes házban él, medence van?Ha beszélgetünk szóba hozom mit dolgozik, ha vállalkozó erősen plussz pont és ha jó kocsija van, általában a randi után mindig nála alszok.
5/63 anonim 

válasza:

Nem vagyok egyéjszakás típus, szóval igen, fontos hogy jó egzisztenciával rendelkezzen, mert komolyan tervezek vele!
Gondolok itt esküvőre, házra, családra, ami valljuk be manapság nagyon drága mulatság.
Aki céltudatos, és igazán élni szeretne az egy szakmunkás bizonyítvánnyal is megkeresi a havi fél milliót, vagy még többet, szóval a végzettség nem számít csak az alázat és a szorgalom.
6/63 anonim 

válasza:

Sok a csóró srác, aki majd lepontoz, de teljesen természetes, hogy a nők a vagyonosabb férfiakat preferálják.
7/63 anonim 

válasza:

Ne csak pénze legyen hanem stúlusa is! Sokan gondolják, hogy a pénze mindenre elég, hát sajna nem.
8/63 anonim 

válasza:

Jó, én pénzes vagyok. Kíváncsi lennék, az itt válaszoló nők mennyire azok és, ha igen, ki rakta alájuk? Nálam magasan van a mérce, mind szellemileg, mind fizikálisan, mint érzelmileg is. Megsúgom, tízből kilenc nő nálam elvérzik az ismerkedés elején.
9/63 anonim 

válasza:

8as!
Szia pénzes csávó, vagy annak mondó valaki.
Nálam már a tinder vagy badoo képek nézegetése közben elvérezné, vagy pár perc beszélgetés után.
Tali nem biztos hogy lenne.
4-es voltam.
26L
10/63 anonim 

válasza:

A van pénzem tehát én vagyok az isten gondolkodás pontosan ugyanannyira gáz a férfiaktól, mint a jó testem tehát nekem már minden jár a nőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!