Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárjátok egy pasitól, hogy jól keressen?
Mi számít neked jó keresetnek?
Korod is írd oda!

Igen és miért lenne kevés egy nőnek 300 ezres fizetés úgy, hogy közben ő is dolgozik?
Egy luxusribinek lehet kevés lenne, de ne abból induljunk ki. Amúgy nem a legújabb BMW-m van, de ezt legalább nem alám tették 22 évesen.
12-es voltam, lehet lepontozni a normális gondolkodásom miatt.

Szerintem nincs gond vele, ha valaki ennyit keres, nem mindneki kereshet 300 ezer Ft fölött.
Amugy nem keresek rosszul, tehát nem elkeseredésbol irtam ki a kerdest, csupan kíváncsiság.

22
Az is merész feltételezés, hogy aki gazdag, az nem jár gyakorira - ezt már sokszor megkaptam. Hát barátom, attól, hogy van pénzem, még életem nincs.

Nekem fontos! Nem magam miatt, hanem családtervezés miatt.
Netto: 8-900 K/hó
(Ugyanugy, ahogy te is elvárod egy Nőtöl, hogy szép legyen a külsőt illetően)
29N

A 28. válaszoló egy igazi nő, aki tudja, hogy milyen egy családot NORMÁLISAN felnevelni. Ha bírnám az idősebbeket, most kapna egy üzenetet.
haha

28-as. Ezt komolyan írtad?
Egy férfi keressen havi nettó 800-900-at? Hát az olyan ritka, hogy az hihetetlen. 😀
Elvárjuk, hogy a nő szép legyen külsőt illetően, de hol az összefüggés? A nők is elvárják, hogy a férfiak jól nézzenek ki. Néhány nő elgondolkodhatna, hogy túl magas az elvárása. 29 évesen szép gondolkodás. 😂 22f

29
A mai világban az internet segítségével nem nehéz ilyen összeget megkeresni. Egy pár év tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő simán megkap ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!