Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, elvárjátok, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elvárjátok, hogy a srác keressen?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja beszélgetek egy lánnyal, azóta minden nap, elég jókat szoktunk dumálgatni szerintem.

Tegnap nem írtam neki, ő se nekem, és eddig ma sem beszéltünk.

Úgy vagyok vele, ha hiányol, vagy igényli a társaságom, akkor fog írni. Ha nem, akkor tulajdonképpen egyáltalán nem vagyok számára lényeges.

Vagy rosszul érzem?

Ti hogy gondoljátok ezt a dolgot?

2016. dec. 19. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én se szoktam minden nap írni. Igenis ha érdekli a dolog komolyan akkor legalább egyszer a héten vegye a fáradtságot és írjon.
2016. dec. 19. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom.. En senkire nem szoktam ra irni, ami nem azt jelenti hogy nem szeretnek vele beszelni. Lehet eza lany is ilyen szoval, nem jelenti azt hogy nem vagy szamara fontos.
2016. dec. 19. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem irj ra es kerdezz ra arra, hogy o miert nem ir elobb, illetve kerdezd meg hogy ha te nem irnal akkor nem is beszelnetek e. Volt mar olyan hogy o irt elobb? Egyebkent en lany letemre elvarom, hogy a fiu irjon elobb, de nem folyamatosan. De amugy ha mar egy honapja beszelgettek akkor talalkozhatnatok is. Eloben minden mas.
2016. dec. 20. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!