Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti már az első (esetle...

Lányok, ti már az első (esetleg második) randin elvárjátok, hogy ne csak beszélgetés/köszönésnél 2 puszi legyen, hanem valami több? Legyen kicsit rámenősebb a srác?

Figyelt kérdés

2013. dec. 12. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha esetleg az első randin találkoztunk először/másodszor, akkor inkább ne is próbálkozzon. Ha már korábban is ismertem, és azért randizunk mert már megvan a kölcsönös vonzalom, akkor igen.
2013. dec. 12. 10:06
 2/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem elvárás kérdése Ez attól függ, hogy sikerül a randi és mit érez a két fél. Egy csók belefér. Azt érezni, látni egy nőn. Ha kerüli a szemkontaktust a randi végén, akkor nem akar nagyon többet 2 puszinál... AZ sem mindegy, hogy a randi előtt volt-e egymáshoz már közötök. Ha vadidegenek vagytok egymásnak, akkor érdemes megvárni, hogy lesz-e második randi. Ha valami kialakulóban van már és izzik a levegő, hakkor vétek nem váltani forró csókot :) Figyeld a nőt, ő mindent elárul, hangoldódj rá. Mi nők szeretjük a vagány srácokat, de a rámenősségnek is van határa. Ha adjuk a jeleket, akkor hajrá. Ha semmi jelet nem kapsz akkor inkább ne eröltesd! Hány éves vagy?
2013. dec. 12. 10:09
 3/7 A kérdező kommentje:
20.Az utóbbi időben elegem lett abból, hogy sokszor inkább lassan haladok, hogy ne tűnjek nagyon nyomulósnak, de így is megszívom... :/
2013. dec. 12. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet megmondani. Attól függ, hogy milyen a nő és mennyire hangolódtok egymásra.

A megoldás: figyelj a viselkedésére, a jelekre, amiket ad. Abból látni fogod, hogy alig várja már, hogy megcsókold, vagy inkább még várj. FIGYELJ rá! Ez amúgy is szimpatikus...

2013. dec. 12. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha szimpatikus a pasi, akkor igen, ha nem, akkor nem, de azt úgyis megmondom neki.
2013. dec. 12. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Lányok sok mindent elvárnak, de nem kell mindent megadni nekik, mert hozzászoknak és követelni fogják.

Amúgy meg kit érdekel hogy mit vár el? Azért mert autót szeretne, még nem fogok rohanni és autót venni neki.

2013. dec. 12. 16:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel nekem még nem volt barátom így nekem egy csók is sokat számítana vagyis nem örülnék neki és "letámadásnak" venném.:)

Minimum 5 randi és esetleg utána...NEKEM!

2013. dec. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!